Yalvaç Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İl Genel Meclisi’ne aday

6 Aralık 2018 15:46

Yalvaç Kadın Kolları Başkanı Nursel Küçük, İl Genel Meclisi Üyeliğine adaylık başvurusunda bulundu. Küçük, şu açıklamayı yaptı:

“Ben Ak Parti Kadın Kolları Başkanı, emekli sınıf öğretmeni, iş kadını Nursel Küçük. Kara Ramazan ‘ın torunu, Merhum avukat Ali Osman Küçük’ün kızı, Küçük Hasenlerin evladıyım. Dokuz Eylül Üniversitesi sınıf öğretmenliğinden mezun olduktan sonra 29 yıl bu vatana öğretmen olarak hizmet verdim. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olduktan sonra. Adalet Yüksekokuluna kaydoldum ve halen 2. Sınıf öğrencisiyim ve eğitimime Hukuk Fakültesini tamamlayarak devam edeceğim inşallah.

”Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir” düsturuyla tüm hayatım boyunca olduğu gibi emekli olduktan sonra da gönül vermiş olduğum partimde Kadın Kolları Başkanı olarak hizmetlerime devam ediyorum. Aynı zamanda görevime İl Genel Meclis Üyesi olarak devam etmek istediğim için resmen başvurumu yapmış bulunuyorum. 24 Haziran seçim çalışmalarımızı yaparken gördüğüm ve halktan dinlediğim sıkıntı ve şikayetlerine merhem olabilmek, bir tuğla üstüne bir tuğla daha koyabilmek adına İl Genel Meclis Üyeliğine adayım. Bu hizmet yarışında Yalvaç’ımız ve güzel köylerimizin layık olduğu hizmetleri en kısa zamanda alabilmesi adına şimdiden çalışmalarıma başlamış bulunuyorum.

Sağlık, tarım, sanayi ve ticaret; ilçemiz ve köylerimizin çevre düzeni plânı, bayındırlık ve iskân, toprağın korunması, erozyonun önlenmesi, sosyal hizmet ve yardımlar, yoksullara mikro kredi verilmesi, çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtları; ilk ve orta öğretim kurumlarının arsa temini, binalarının yapım, bakım ve onarımı ile diğer ihtiyaçlarının karşılanmasına ilişkin hizmetleri  sınırları içinde İmar, yol, su, kanalizasyon, katı atık, çevre, acil yardım ve kurtarma, kültür, turizm, gençlik ve spor; orman köylerinin desteklenmesi, ağaçlandırma, park ve bahçe tesisine ilişkin hizmetleri belediye sınırları dışında, kanunlar çerçevesinde gerekli tüm hizmetleri alabilmesi için elimden geleni yapacak, Projelerimi zamanı geldiğinde bir an önce  hayata geçirilmesi için çalışacağım. Benim kitabımda Allah'ın izniyle başarısızlık yoktur. Verilen görevi en güzeli, en iyisi ile sonuçlandırmak  hayat felsefemdir. Milletvekili çıkartan bir iktidar partisinin mensubu olarak gece gündüz demeden çalışan Vekillerimiz, İl Başkanımız, ilçe yönetimlerimiz, köy mahalle muhtar ve temsilcilerimizden Yalvaç için herşeyin en güzeli olsun deyip elini taşın altına sokan memleket ve dava insanları ile  birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracağız.

Bu hizmet yarışında desteklerinizi bekler, saygılar sunarım.”

Bu haber 301 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...