Tural’a Burdur Valisinden ve Belediye Başkanı’ndan ziyaret

8 Aralık 2018 12:51

Burdur Valisi Hasan Şıldak, EKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’ı ziyaret etti. Tural, ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Burdur Valimiz Sayın Hasan Işıldak,

S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı olarak Şahsımı ve Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimizi Bölge Birliğimiz makamında ziyaret etmiştir.

Ziyaretlerine istinaden çeşitli konularda istişarede bulunulmuş ve güncel konular değerlendirilmiş olup;  Göstermiş olduğu yakın ve samimi ilgi, alakadan ve nazik ziyaretlerinden dolayı Burdur Valimiz Sayın Hasan Şıldak’a teşekkürlerimizi sunar, çalışma hayatında başarılarının devamını dilerim...”

Öte yandan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, EKK Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’a ziyarette bulundu. Tural, ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı Sayın İzzet Akbulut, S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı olarak Şahsımı ve  Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimizi Bölge Birliğimiz makamında ziyaret etmiştir.

Ziyaretlerine istinaden karşılıklı fikir alışverişi ile istişarelerde bulunulmuş olup,

Esnaf-Sanatkarlarımıza göstermiş olduğu yakın ve samimi ilgi, alakadan ve nazik ziyaretlerinden dolayı Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz ile CHP İl Başkanı Sayın İzzet Akbulut’a teşekkürlerimizi sunar,

Yeni dönemde gerçekleştirecekleri çalışmalarında başarılarının devamını dilerim...”

 

 

Bu haber 376 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...