Bayanlar Step-Aerobiği sevdi

8 Aralık 2018 13:03

Koşabiliyorken Koş projesi çalışması kapsamında Işıkkent Spor Salonu ve Gençlik Merkezinde büyüklere yönelik Step-Aerobik kursları düzenleniyor.

Spor Genel Müdürlüğü tarafından halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi Isparta’da tüm hızıyla sürüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Antrenörleri eşliğinde  farklı projelerle etkinlikler yapılıyor.

Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla 2012 yılında hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi 2018 yılında Türkiye'nin 81 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün örnek çalışmalarıyla 7'den 77'ye halkımıza spor yapma imkanı veren projenin yeni dönem çalışmaları 81 ilde eş zamanlı olarak devam ediyor.

Spor Genel Müdürlüğü 'Koşabiliyorken Koş' projesi ile İl ve ilçelerde belirlenen koordinatörler sorumluluğunda bağlı il ve ilçe müdürlüklerinin yanı sıra, yerel yönetimler ile kamu kurum ve kuruluşlarına ait açık ve kapalı alanlar kullanılarak, her yaş kategorisinden vatandaşlarımıza ücretsiz spor yapma imkanı sağlanıyor.

                Proje kapsamında Işıkkent Spor Salonu ve Gençlik Merkezinde büyüklere yönelik Step-Aerobik kursları düzenleniyor. Yoğun katılımın olduğu kurslara bayanlar, sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çekiyorlar.

               

Bu haber 367 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...