Emniyetten teknoloji atağı

25 Şubat 2013 22:14

İl Emniyet Müdürlüğü, ekip araçlarının tamamına dijital harita sistemi ile en az50 m. algı alanına sahip kamera sistemleri koydu. Amaç; olayları an be an takip etmek ve vatandaşların vakitlerini almadan çeşitli sorgular yapmak.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Vali Memduh Oğuz’u ziyaret ederek ekip araçlarına taktıkları ileri teknoloji ürünleri tanıttı. Yeni sistemle ekip arabası çıkıp olay yerine varıncaya kadar her şey canlı bir şekilde izlenebilecek. Ayrıca vatandaşların sorguları yeni veri tabanıyla daha kolay ve hızlı yapılacak.

POLİSİMİZ BÜYÜK BİR AVANTAJ SAĞLADI

Vali Memduh Oğuz, vatandaşa yönelik önemli bir hizmetin hayata geçirildiğini belirtti. Bu teknolojik ürünlerle polisin işini daha da kolay yapacağını ifade eden Vali Oğuz, “Amerika’da şöyle oluyormuş, araç giderken her şeyi gösteriyormuş’ gibi söylentileri herkesten duyarız. İşte Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz de çağdaş olan bu uygulamayı hayata geçirmiş bulunmaktalar. Dijital harita dediğimiz ekiplerin olay yerine en kısa zamanda ulaşması sağlayacak bir araç. Kameranın da büyük faydası var. Polisin vatandaşlara kötü muamelesi konusunda çeşitli iktisatlar oluyor. Araç içindeki kamera en az50 mçevrede ne oluyorsa çekebilecek ve hafızasına kaydedecek. Polisimiz iş denetleme bakımından çok önemli bir avantaj sağlamış oldu. En ileri teknik donanım kullanılacak” dedi.

 

 

 

Bu haber 1147 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...