“HUKUK DIŞI BİR TABLO ÇİZİYOR”

13 Aralık 2018 15:02

MHP İl Başkanı Nail Bayram, ‘İlk işim ITKM’yi bitirmek’ diyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu’na tepki gösterdi, “Isparta’nın hakkını Baro Başkanı ilken müdafaa etseydin” dedi.

İşte o açıklama:

“Sayın Gökmenoğlu bir seçim ziyaretinde yapmış olduğu açıklamalara katılmamız mümkün değildir. Gökmenoğlu yapmış olduğu açıklamalarla tamamen hukuk dışı ve gerçek olmayan bir tablo çizmiştir.

Kendisi her ne kadar belediye başkanı seçilmesi halinde göreve geldiğinde ilk icraatı  ‘ITKM’yi açacağım’ diye beyan etmişse de keşke benzer açıklamalarını  5 dönem öğünerek yapmış olduğu baro Başkanlığı döneminde,  230 bin Ispartalının hakkını o zaman da müdafaa etmek maksatlı yapmış olsaydı. Sayın Gökmenoğlu bir hukukçu olarak bilmelidir ki an itibariyle ITKM İnşaatı işinin bitirilmesi salt Kadıahmetoğulları AŞ’ nin mali kriz içersinde bulunmasından diğer bir ifadeyle İnşaatı bitirmek için maddi kaynak  bulamamasından kaynaklanmaktadır. Taraf olduğumuz tüm davalarda devam eden hukuki süreçlerde bilirkişi raporları belediyemiz lehinedir. Sayın Gökmenoğlu istediği taktirde avukat olarak bu dosyalara ve bilgilere kolayca ulaşabilecek bunların doğru olduğunu görecektir. Kaldı ki yanında ve ekibinde bulunan yıllarca belediye avukatlığı yapan Harun beye sorup öğrenebilirdi. Hal böyleyken sayın Gökmenoğlu’nun ilk söylemi adalet dağıtmak olmasına rağmen  bu açıklamaları talihsiz buluyoruz. MHP olarak ve Isparta belediyesi olara her zaman Isparta halkının yanındayız.”

Bu haber 346 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...