“Türk Milleti Ermenilerden özür dileyenleri unutmamıştır”

26 Şubat 2013 18:36

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Hocalı Katliamı’nın yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Çapraz’ın mesajı şöyle: “1992 yılının 25 Şubatı 26 Şubata bağlayan gecesi insanlık gözlerini kapatmış kulaklarını tıkamış, kana susamış, insanlıktan nasibini almamış Ermeni Çeteleri Rus ordusunun da destekleriyle Hocalı’da Türk’e olan kinlerini kusmuşlardır. Bu kin kusmanın hukuktaki adı Soykırımdır. .

Hocalıda yapılan bu soykırımla 83’ü çocuk, 106’sı kadın, 80’den fazla yaşlı olmak üzere 613 soydaşımız katledilmiştir. 487 soydaşımız ağır yaralanmış, 1275 kişi de rehin alınırken 150 Türk de kaybolmuştur.

Bu katliama bütün dünya sessiz kalırken, sözde açılımla nifak tohumları ekenlere çanak tutan aydınlar, Dünyada sözde barış elçisi kesilenler, Ermenilerden özür dileme ihanetine düşenler; Hocalı’da akan kana göz yumdu, ağlayan çocukların çığlıklarına kulaklarını tıkadılar. Babaların feryatları anaların gözyaşlarını duymadılar görmediler.

En ufak bir mağdurlukta başka bir millet söz konusu olunca sesleri gür çıkanlar, sözde insan hakları savunucuları, mağdur Türk olunca ne sesleri çıkar ne haksızlık karşısında konuşur olmuşlardır.

Adaletiyle dünyaya nam salmış bir milletin mensupları olan, Millet sevdasından vazgeçmeyen Dünyanın neresinde bir Türk varsa onun derdiyle dertlenen, onun gözyaşlarına eşlik eden, sevinçleriyle mutlu olan biz Türk Milliyetçileri ne bu katliamı unuttuk, ne bu katliama çanak tutanları, ne bu zulme alkış tutanları ne de bu insanlıktan nasibini alamamış Ermenilerden özür dileyenleri unutmamıştır ve unutturmamaya and içmiştir.

Bu vesileyle Türk Dünyasına başsağlığı diliyor, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Yaşasın Büyük Turan Ülkümüz.

Ne Mutlu Türk’üm diyene!

Bu haber 890 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...