“Ankara Uçak seferlerinin başlatılması için her türlü desteği vermeye hazırız”

13 Aralık 2018 15:07

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü Süha Karaçaltı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Havalimanı Müdürü Karaçaltı ile havalimanına ve uçak seferlerine ilişkin neler yapılabileceği noktasında değerlendirmelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ziyaretlerde memleketle ilgilenildiğini ve şehrin daha ileri noktalara götürülmesi konusunda yapılabileceklerin ele alındığını belirtti.

Beraberinde MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, belediye meclisi üyeleriyle birlikte Süleyman Demirel Havalimanı Müdürü Süha Karaçaltı’yı ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Isparta’dan, İstanbul’a yapılan uçak seferlerinin başta Ankara olmak üzere diğer illere de yaygınlaştırılması gerektiğini dile getiren Başkan Günaydın, yeni açılan İstanbul Havalimanının yanı sıra Isparta’dan kalkan uçakların Sabiha Gökçen Havalimanına da sefer düzenlemesi gerekliliğine dikkat çekti. Günaydın, “Isparta Belediye Başkanı olarak bunun takipçisi olacağım. Belediye olarak ilk uçak seferleri başladığında uzun bir süre Isparta merkez ile Süleyman Demirel Havalimanı arasında ücretsiz yolcu seferleri düzenlemiş ve destekte bulunmuştuk” dedi.

Popülizm değil, gerçek hizmet için var olduklarına değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, milletvekilleri ve diğer yetkililer ile de görüşerek gerek Ankara seferlerinin başlatılması gerekse Sabiha Gökçen Havalimanına sefer düzenlenmesi için konunun üzerine gideceğini belirtti. Belediye olarak yine gerektiğinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Günaydın, “Isparta Belediyesi olarak şehrimizin sigortası olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber 373 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...