‘Pazar günü seyirci rekoru kırmalıyız’

14 Aralık 2018 15:19

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Pazar günü oynanacak Didim Belediyespor maçına tüm sporseverleri davet ederek, “Şimdi tartışıp birbirimizi kırma zamanı değil. Gün birlik olma günüdür” dedi.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, Didim Belediyespor’la  ilk yarının son maçını oynayacak.

                Zorlu maç öncesinde Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hakan  Şimşek, açıklamalarda bulundu. Şimşek, şunları söyledi:

                “Değerli Isparta Davrazspor sevdalıları bu takımın hocası ve memleketin çocuğu olarak sizlerden rica ediyorum; Pazar günü oynayacağımız ilk devrenin son maçı olan Didimspor maçına futbolcularımın ve bizlerin kafalarının rahat çıkabilmesi adına lütfen sosyal medya veya başka kanallarla kafamızı maçtan uzaklaştıracak hiç bir paylaşımı yayınlamamanızı istiyorum. Lütfen ne olursa olsun herkes ne duyduysa ne biliyorsa bu maçtan sonra açıklasın. Şimdi tartışıp birbirimizi kırma zamanı değil. Aksine daha fazla kenetlenme zamanı sadece sizlerden tek bir isteğim var. Pazar günü stat da seyirci rekoru kırıp aslan yürekli çocuklarımı desteklemenizi rica ediyorum. Sevgilerimle.”

 

Bu haber 310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...