HAYDİ ISPARTA MAÇA

15 Aralık 2018 12:25

Davrazspor, Didim Belediyespor’la pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçı kazanarak devreye şampiyonluk en güçlü adayı olarak girmek istiyor.

                Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ilk yarının son maçına çıkıyor. Pembe-yeşilliler, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Aydın temsilcisi Didim Belediyespor’u ağırlayacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00 de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Melis Özçiğdem, Selman Kılınç, Refik Erim ve Fatih Sayar isimli hakemler yönetti.

                FİFA Hakemi olan Özçiğdem,  2 yıl önce Isparta Davrazspor’un Dumlupınar maçını çıkmış ve ilk yarıdaki yönetimiyle taraftarının tepkisini çekmişti. Maçın başında Hüsnü Zeybekoğlu’yu oyundan ihraç eden Özçiğdem’in yönettiği karşılaşmada Davrazspor 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 kazanmıştı. Bu sezonda Serinhisar deplasmanında Davrazspor’un maçını yöneten Özçiğdem’in yönettiği maçta pembe-yeşilliler, son dakika golüyle yenilmişti. Pembe-yeşilliler, bu haftaki karşılaşmada her zamankinden daha fazla dikkatli olmalı.

                24 puanı bulunan Davrazspor, beşinci sırada bulunuyor. Lider Sökespor’un sadece 2 puan gerisinde bulunan pembe-yeşillilerin 2. yarıda fikstür avantajı bulunuyor.

                Bu sezon inişli ve çıkışlı bir grafik çizen Aydın temsilcisi Didim Belediyespor ise 15 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Kepez karşısında 2-0 geriye düşen Didim, skoru 2-2’ye getirerek mücadeleci bir takım olduğunu gösterdi.

                Gruptaki diğer karşılaşmalarda lider Sökespor, Kepez Belediyespor deplasmanda karşılaşacak. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Aydınspor 1923 ile karşı karşıya gelecek. Manavgat Belediyespor ise evinde Tavas Birlikspor’u ağırlayacak. Kuşadaıspor, Serinhisarspor’u, Kale Belediyespor ise Yatağanspor’u konuk edecek. Ortaca Belediyespor da Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak.

Bu haber 342 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...