Bambi Uyku Merkezi Isparta’da da açıldı

17 Aralık 2018 15:15

1984 yılından bu yana mobilyacılık yapan İşadamı Oktay Nemli, ünlü yatak markası Bambi’nin Uyku Merkezi’ni Isparta’da açtı.

Mobilya sektörünün önemli firmalarından Oktay Mobilya, mağaza sayısını 3’e çıkardı. 1984’de döşemecilik ile sektöre adım atan Oktay Nemli, Yayla Mahallesi ve İstanbul Yolu üzerindeki mağazasından sonra 3. Mağazasını Aksu Caddesi’nde açtı. Oktay Mobilya, Aksu Caddesi Orduevi karşısına Bambi Uyku Merkezi’ni açtı.

İşadamı Oktay Nemli, Endüstri Meslek Lisesi mobilya bölümünden mezun olduktan sonra döşemeciliğe başladığını anlattı. 1984’den bu yana sektörde Oktay Mobilya markası ile varolduğunu kaydeden Nemli, şöyle konuştu:

“Baba mesleği halıcılık. Sanat Okulu’nda mobilya bölümünden mezun oldum. Askere gidinceye kadar döşemecilik yaptım. Askerden geldikten sonra kendi işyerimi açtım. 1984’den bu yana bu sektörün içindeyim. Mobilya sermayesi pahalı olduğu için gücümüz yetmedi, döşeme açtık. Yayla Mahallesi’nde devam ettik, gittik. Yayla Mahallesi’ndeki işyerimizde döşeme yaparken mobilya satışına da başladık. Hem döşeme yapıyorduk hem mobilya satıyorduk. İlk açıldığından beri adımız Oktay Mobilya ve Döşeme.

2009 yılında İstanbul Yolu üzerindeki mağazamızı açtık. Burası 1000 m2. Birkaç marka ile çalışıyoruz. İnegöl, İzmir ve İstanbul fuarlarını takip ediyorum,  beğendiğimiz ürünleri getiriyoruz. Kendi evimize alıyor gibi alıyoruz.

Isparta’ya Bambi’yi biz tanıttık. 4 yıldır Bambi bayisiyim. Burada sattık, halka sevdirdik. Uyku Merkezi olarak ayırma düşüncemiz oldu. Müşteri için de rahatlık. Aksu Caddesi Ordu Evi kırşısınd 130 m2’lik işyerinde Bambi ürünlerini satışa sunuyoruz. Uyku Merkezi olarak açtık. Bambi bu alanda en konforlu, en iyi ürün. Bu firmanın bayiliği için fabrikasına kadar gittik. Ürünlerini inceledik. Bazaları çok sağlam. Malının arkasında duran bir firma. Satış sonrası hizmeti çok iyi. 3 işyerinde 8 kişi çalışıyorlar.”

Bu haber 313 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...