Davrazspor’da sorunlar çözülüyor

17 Aralık 2018 15:17

Pembe-yeşillilerde yaşanan maddi sıkıntılarla ilgili Milletvekili Bilgiç ve Belediye Başkanı Günaydın devreye girdi.

Sezon başında Ali Bolat Başkanlığı'nda kurulan yönetimin çabalarıyla bugünlere kadar getirilen Isparta Davrazspor, maddi imkansızlıktan dolayı tıkanma noktasına gelmişti. Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın girişimleriyle Davrazspor sıkıntılı günleri geride bırakıyor. Isparta Davrazspor Kulübü hiç bir kesimin desteği olmadın kendi çabası ve imkanlarıyla ligde iyi bir konuma getirildi. Ancak bu süreçten sonra futbolcuların peşinatlarından kalan son taksitlerinin ücreti için Milletvekili Bilgiç ve Belediye Başkanı Günaydın ile yapılan temaslar sonucunda artık maddi sıkıntıda çözülmüş oldu. Bilgiç ve Günaydın takıma destek sağlayarak Davrazspor'umuzu bu dar boğazdan çıkardılar.

Isparta Davrazspor Basın Sözcüsü Tarkan Çetin ise, maddi sıkıntılı günlerden geçen Isparta Davrazspor'un dağılma noktasına geldiği bu dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın takıma sahip çıktığını söyledi. Çetin, "Bugün acil ihtiyaç parayı bularak takıma sahip çıktılar. Isparta halkı minnettardır" dedi.

Milletvekili Bilgiç ve Günaydın ise, Isparta Davrazspor'un her zaman arkasında olduklarını ve bundan sonra olacaklarını söylediler.

 

Bu haber 309 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...