Isparta’da 600 kişi istihdam edilecek

20 Aralık 2018 15:24

İşsiz vatandaşlara müjde. İŞKUR tarafından başlatılan Toplum Yararına Programı kapsamında, kamu kurumlarında çalıştırılmak üzere 600 kişiye istihdam sağlanacak. Programa katılmak isteyen vatandaşlar için son başvuru tarihi 21 Aralık.

İşkur tarafından başlatılan toplum yararına kapsamında kamu kurumlarında çalıştırılmak üzere 600 kişiye istihdam sağlanacak. 205 kişi Isparta genelindeki belediyelerde, 22 kişi Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde, 25 kişi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde, 15’er kişi Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kara Havacılık Komutanlığında, 10’ar kişi Eğirdir Su Ürünleri ve Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsünde ve 240 kişi de İl Özel İdaresi bünyesinde istihdam edilecek.

  Programa dahil olmak için bazı şartlar var.  Bu şartlar; İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak şeklinde açıklandı. İşsiz vatandaşların bu istihdam kapısından yararlanmaları için son başvuru tarihi 21 Aralık. Bu tarihe kadar İŞKUR İl Müdürlüğüne başvuru yapılması gerekiyor. Ayrıca kura çekilişi ise 25-26 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Bu haber 289 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...