Hedef: 8 yılda Süper Lig

20 Aralık 2018 15:25

Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer, kulüp olarak yola çıkarken önlerine bazı hedefler koyduklarını söyledi. Belirledikleri plan çerçevesinde takımlarını profesyonel bir şekilde yönetmeye çalıştıklarını belirten Gezer, “En geç 8. yılın sonunda Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz  Profesyonel takım nasıl yönetilirse Emrespor’da o şekilde yönetilecek” dedi.

                Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nin lideri Emrespor, hedef büyülttü. Tarihinde mahalle takımı olarak profesyonel futbol  liglerine yükselerek Türkiye’de bir ilki başaran kırmızı-siyahlılar, 4 yıllık aradan sonra bu yıl yeşil sahalara döndü.

“PROFESYONEL TAKIM, PROFESYONEL

YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ”

                Ozan Gezer Başkanlığındaki yönetim, ilkleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Gezer, kulüp olarak yola çıkarken önlerine bazı hedefler koyduklarını söyledi. Belirledikleri plan çerçevesinde takımlarını profesyonel bir şekilde yönetmeye çalıştıklarını belirten Gezer, “Göreve gelir gelmez ilk olarak ücretsiz yaz okulları, A takımından U liglerine katılan ekiplere kadar tüm kategorilerde faaliyetlerimize başladık. Dershanelerimizi ve tesislerimizi yaptık. Emrespor Store ve TV’yi kurduk. Ailelerimize ve çocuklarımıza spor sevgisini aşıladık.

Isparta’nın Kadın 3. Futbol Ligi’ndeki tek temsilcisiyiz. Amatör lige renk kattığımızı düşünüyorum. Yola çıkarken bazı hedeflerimiz vardı. Bu hedeflerimizin bir kısmına ulaştık. İlk yılımızda bunları yaptık. Profesyonel takım nasıl yönetilirse Emrespor’da o şekilde yönetilecek” dedi.

“HEDEFİMİZ BÜYÜK”

En geç 8. yılın sonunda Süper Lig hedeflerine ulaşmak istediklerini söyleyen Başkan Gezer, “Şimdi bazı insanlar bu adam ne diyor diyecekler. Biz inanıyoruz ve başaracağız inşallah. Hedefimiz büyük. Her sene bir üst lige sloganımızla yola çıktık” diye konuştu.

 

 

 

Bu haber 363 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...