Ve Lokman Hekim’in sultanları şampiyon

20 Aralık 2018 15:26

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi’ni finalde 18-15 yenerek Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliğinde mutlu sona ulaştı.

                Liselerarası Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliğinde Lokman Hekim Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi rüzgarı esti.  Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Spor Lisesi’nden sonra finalde Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi’ni devirdi.

                Işıkkent Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı 18-15 kazanan Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde büyük sevinç yaşanıyor.

                Hamza Metin ve Emrah Cingöz isimli hakemlerin yönettiği karşılaşmaya öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Liseliler, maça çıkarma yaparken yaptıkları tezahüratlarla maça renk kattılar.

                Beden Eğitimi Öğretmeni Ali  Osman Yurtsever ve Antrenör Murat Bıçaklı’nın öğrencileri, gruplarda da oldukça iddialı.

                Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliğinde şampiyonluğa taşıyan kadroda: Melisa Küçükköse, Burcu Kahraman,İkra Palazekin, Ismahan Üstündağ, Muhside Çelik, Melike Gürdal, Aynur Evin, Melek Sude Avcı, Yaren Çamçı, Esra Kıvrak, Fatime Kaya ve Gizem Çetinkaya isimli sporcular yer aldı.

 

 

Bu haber 503 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...