Cerrah’tan Nasıl Bir Gençlik semineri

20 Aralık 2018 15:30

Selim CERRAH İle Nasıl Bir Gençlik konulu konferans SDÜ İlahiyat Fakültesinde gerçekleştirildi.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin organize ettiği programda Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim Cerrah Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda öğrencilerle buluştu.

Gençlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen ‘Nasıl Bir Gençlik’ konulu konferansta Selim Cerrah gündemdeki gelişmelere atıfta bulanarak tarihsel geçmişimiz ve sahip çıkmamız gereken değerler hakkında deneyim tecrübelerini aktardı. Gençlerin içinde bulunduğu genel durumu değerlendiren Selim Cerrah topyekün bir bilinçlenme yaşanması gerektiği hususunu defaatle vurguladı. Hayatından örneklerle ve hikayelerle anlattıklarını pekiştiren Selim Cerrah öğrencilerin sorularını da cevapladı. İnteraktif bir biçimde devam eden programda Selim Cerrah öğrencilere hayata dair önemli bilgiler vererek ‘Nasıl Bir Gençlik’ olması gerektiğini örneklerle ifade etti.

Program bitiminde Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevre, Bakanlık Müşaviri Selim Cerrah'a 3 boyutlu resim tablosu hediye etti.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Selim Cerrah öğrencilerin ilgisinden kaynaklanan mutluluğunu, öğrencilere teşekkür ederek dile getirdi.

Bu haber 326 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...