“Bu çocuklarımız altın çocuklarımız, sizde bu altınların annesisiniz”

20 Aralık 2018 15:36

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özel Uygulama ve İş Okulunu ziyaret etti. Hafta sonunda Süleyman Demirel Kongre Merkezinde düzenlenen Engelsiz Kalpler Çay Partisine katılan ve burada yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, aldığı davet üzerine salı günü de Özel Uygulama ve İş Okulunu ziyaret etti. Öğrenciler ve aileleriyle buluşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ailelere “Bu çocuklarımız altın çocuklarımız. Sizde bu altınların annesisiniz” dedi.

Özel Uygulama ve İş Okuluna gelişinde Okul Müdürü Sedat Sarım, okul öğretmenleri ve veliler tarafından karşılanan Başkan Günaydın, özel çocukları sınıf ve atölyelerinde ziyaret etti, yaptıkları çalışmaları inceledi ve çocuklarla sohbet etti. Başkan Günaydın ardından veliler ile buluştu. Okul Müdürü Sedat Sarım, okul ve ihtiyaçları noktasında bilgilendirmede bulundu. Veliler ise Başkan Günaydın’ın bugüne kadar kendilerini hiçbir alanda yalnız bırakmadığını dile getirirken, teşekkür etti.

“Hiçbir zaman üzüntünüz olmasın, inşallah her daima sevinç içerisinde yaşayın” diyerek velilere seslenen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bazı üzüntü veren olaylar zannederiz ancak onun da Allah’ın bir lütfu olduğu görülür. Anneliğin ve anne olmanın en şereflisini, ulvisini yüce Rabbim belki sizlere verecektir” ifadesinde bulundu.

Dünyadaki tüm insanları Allah’ın ayrı ayrı özelliklerde yarattığını dile getiren Günaydın, “Mutlaka üzülüyorsunuz. Bu çocuklarımız altın çocuklarımız. Sizde bu altınların annesisiniz” görüşlerinde bulundu. 

Okuldaki incelemeleri ve talepler doğrultusunda çocuklar için bulunan oyun alanını zayıf bulduğunu ve bu konuda gerekli yardımın yapılacağını dile getiren Başkan Günaydın, yine engelli çocuklara yönelik yeni çalışmalar yaptıklarını ve oyun alanları oluşturulduğundan da bahsetti. Günaydın, “Engelli çocuklarımız için yeni oyun alanlarını yapıyoruz. Bunlardan Gökçay ve Ayazmana’daki çalışmalara başladık. Burada çocuklarımız engelli araçlarıyla gelerek direkt oyun oynayabilecekler. Yine sayın müdürümüzün isteklerini değerlendireceğiz, yerine getireceğiz. Bahsettikleri spor salonu için de gerekli katkıyı yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 294 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...