KİTAP, Gençlere en güzel yılbaşı hediyesi

21 Aralık 2018 14:35

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da paylaştığı gönderiyi paylaşan 50 üniversiteli gence 32’şer kitaplık set halinde toplam 1600 kitap hediye edeceğini açıklamasının ardından gençler ve vatandaşlar kampanyaya yoğun ilgi gösteriyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Twitter’de 18 Aralık 2018 Salı günü saat 18.10’da ‘1600 kitaplık yılbaşı hediyesi’ başlığı ile paylaştığı ve devamında "Bu twiti yılbaşına kadar RT’leyen 50 öğrenci kardeşimize, 32’şer kitaplık set halinde toplam 1600 kitap hediye ediyoruz", ‘Geleceğimiz için bol bol okumamız dileğiyle...’ mesajı  Retweet rekoruna koşuyor. Bir buçuk günde 18 binin üzerinde Retweet, 9 bin beğeni ve 520 yorum alan Tweet karşısında Başkan Günaydın, Çarşamba akşamı da ‘Yeni yıl hediyesi 1600 kitap dedim, okuma aşkıyla yanan gencecik evlatlarımız butonu kırdı, geçirdi. O halde size yarın daha büyük bir müjdem olacak, beklemede kalın’ mesajı yayınladı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın yeni yıla gençlere kitap hediye edeceğini açıklamasının ve kampanyayı başlatmasının ardından ise 100’lerce genç kitapların sahibi olabilme yolundaki duygularını yaptığı yorumlarla ortaya koydu. Yine bu Twitte karşı çok sayıda siyasiler, eğitim camiası ve vatandaşta takdir mesajları gönderdi.

Bu haber 332 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...