“TÜM HEMŞEHRİLERİMİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

24 Aralık 2018 18:31

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, seçim çalışmalarını ve neden aday olduğunu anlattı.

Av. Faruk Algınkılıç, “Belediye Başkanlığı geçmişten buyana Şehr-i Emin olarak nitelendirilir. Şehr-i Emin demek bir şehrin her köşesinden, her ferdinden, yapılan her işten sorumlu olmak demektir. O şehrin geçmişi, geleceği ve tüm alınacak kararlar ve yatırımları ile ilgili en önde gelen, en etkili yön veren kişi o ilin Belediye Başkanı ve Şehr-i Eminidir” dedi.

Vatan topraklarının bizlere atalarımızdan emanet olduğuna işaret eden Algınkılıç, “Bir ülke, bir şehir, bir devlet; milletsiz olmaz. Millet ise vatanla bir bütündür. Vatansız da devlet olmaz, millet olmaz. Vatan da bize, atalarımızdan, ecdadımızdan, şehitlerimizden emanettir.

Şehitler, peygamberimize komşu, sorgusuz sualsiz cennete giden vatan evlatlarıdır. Bu vatan, bu il, bu devlet, bu millet bize şehitlerimizin emanetidir. Şehitlerimizin emanetine hıyanet etmek, onların hakkını korumamak, onların hakkını gasp etmek, onların hakkını vermemek yani milletin hakkını millete verememek… Daha da kısacası bu vatan topraklarından rant elde etmek, trilyonlar götürmek yarın mahşerde şehitlerimize nasıl hesap vereceğimizi hiç düşünmemek vatana en büyük ihanettir” diye konuştu.

Ahrette şehitlerin soracakları hesapları hatırlatan Av. Algınkılıç, “Biz hiçbir zaman bu düsturu, bu gerçeği unutmadan bir gün nasıl şehit cenazelerinde en önde siyasiler, belediye başkanları, milletvekilleri varsa; öbür dünyada da en önde onların bizden hesap soracağını, gel bakalım bizim kanımızla, canımızla sizlere emanet ettiğimiz vatanımızdan, eşimizden, dostumuzdan, onların haklarından çalarak, çırparak hizmet mi ettin, yoksa emanete hıyanet mi ettin? Sorusuna muhatap olacağımızı hiçbir zaman unutmadan bu görevi yapmak için Belediye Başkanlığı’na bu ilin Şehr-i Eminliğine talibiz” dedi.

Açıklamalarında “Biz biliyoruz ki, bizden büyük Allah var” diyen Algınkılıç, “Eğer seçilirsek, her karşımıza çıkan vatandaşımızın, milletimizin bize “Sakın ha başkan, biliyorsun senden büyük Allah var, sakın ha vatana ihanet etme. Bu şehit kanıyla sulanmış topraklara ihanet etme. Bizlere ihanet etme” deyip geçmelerini ve bizimle her söylendiğinde bu söze “Eyvallah kardeşim” diyeceğimize, tüm vatandaşlarımızın seçmenlerimizin inanıp güvenmesini istiyoruz. Ve buna söz veriyoruz. Biz bunun için adayız” ifadelerini kullandı.

Algınkılıç, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde toplumun tüm kesimlerinden destek istediklerini ve bugüne kadar yürüttükleri çalışmalarda da o desteği alacaklarından emin olduklarını kaydederek “Biz seferle mükellefiz. İnşallah, 31 Mart’ta bu seferimizden zaferle çıkacağız. Tüm hemşerilerimin desteğini istiyorum” dedi.

Bu haber 311 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...