“ALTYAPIDAN ÇOK YETENEKLİ SPORCULAR VAR”

25 Aralık 2018 17:44

Dünya Tekvando Poomse Şampiyonu gururumuz Kübra Dağlı, özellikle belediyelerin ferdi dallarda uğraşan sporcularla tam destek vermesi gerektiğini söyledi. 

UYUMDER, EL ELE DERNEĞİ organizasyonuyla düzenlenen etkinliği için Isparta’ya gelen Dünya Tekvando Poomse Şampiyonu gururumuz Kübra Dağlı, Gazeteci Levent Doğan’a özel açıklamalarda bulundu.

                Elde ettiği dereceler ve şampiyonluklarla adından sıkça söz ettiren Dağlı, “Uzun yıllar sonra memleketim Isparta’ya geldim. Böyle bir organizasyonda olduğum için çok mutluyum. Çok önemli bir etkinlik. Ayrıca bu organizasyonda bize verdikleri için teşekkür ediyorum. Ve ayrıca Ispartalı hemşerilerimiz beni bir an olsun yalnız bırakmadılar. Sağ olsun, var olsunlar” dedi.

                               Uzak doğu spor dallarına daha çok destek verilmesi gerektiğini anlatan Dünya Şampiyonu Dağlı, özellikle belediyelerin ferdi dallarda uğraşan sporcularla tam destek vermesi gerektiğini söyledi.  Dağlı, “Isparta’ya küçükken çok sık geliyordum. Aslen Yalvaçlıyız. Sakarya’da üniversite hayatıma devam ediyorum. Antrenmanlarımız ve kamplarımız çok yoğun geçiyor.  İllerde bu dala çok fazla destek yok. Belediye desteği çok önemli. Destek verilirse altyapıdan çok daha yetenekli gençler çıkacaktır” diye konuştu.

                Özellikle kızları tekvando ve poomseye ilgilenmeye davet eden Dünya Şampiyonu Dağlı, “Spora başlamadan önce çok çekingendim. Kendime olan özgüvenim geldi. Kendimi sürekli geliştirdim. Aileler de çocuklarını spora yönlendirmeli” dedi.

 

Bu haber 390 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...