Türk-İş heyetinden Günaydın’a ziyaret

27 Aralık 2018 16:32

Türk-İş Isparta İl Temsilcisi Osman Korkmaz ve sendikaya bağlı şube başkanları, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kokmaz, “Çalışan kesim olarak belediyemizden, sizlerden çok memnunuz” derken, Başkan Günaydın da, “İşçimizi, çalışanımızı seviyoruz, elimizden geldiğince aynı anlam ve bütünlük içerisinde çalışıyoruz” görüşlerinde bulundu.

Türk-İş Isparta İl Temsilcisi Osman Korkmaz ve Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Kurt, Ağaç-İş Sendikası Şube Başkanı Aziz Eraslan Teksif Şube Başkanı Ali Yılmaz ve Yol-İş Şube Başkanı Adan Kocabaş katıldı.

Ziyarette konuşan Türk-İş İl Temsilcisi ve Tes-İş Şube Başkanı Osman Korkmaz, “Seçim hattına girdik sizlere başarı diliyoruz. Huzur içerisinde demokrasi ortamında bir seçim olması için sizlere başarı dileklerimizi sunmaya geldik. Çalışan kesim olarak belediyemizden, sizlerden çok memnunuz. Cemal başkanımızla bir araya geldiğimizde arkadaşlara sizlerin verdiği imkanları ücretleri konuşuyoruz. Arkadaşlarımız gıpta ile bakılacak ücretler alıyorlar. Çalışanlarda sizlerden çok memnunlar. İnşallah bu da sandığa yansır, sizler için de Isparta’mız için de hayırlı bir sonuç çıkar” dedi.

Sendikacıların Isparta Belediyesinden memnun olmalarının önemli olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sendikacı arkadaşlarımızı çok yerde memnun etmezler. Isparta Belediyesi olarak biz memnun ediyoruz, bunun sebebi, işçimizi seviyoruz. Çalışanımızı seviyoruz, elimizden geldiğince aynı anlam ve bütünlük içerisinde çalışıyoruz. Bizlere seçimler için hayır uğur güzellikler dilediler. Sendikacı arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 270 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...