Güvenli bir Yılbaşı için önlemler alındı

27 Aralık 2018 16:36

Valilik; vatandaşların yılbaşı gününü güvenli bir ortamda geçirebilmeleri için bir dizi önlem aldı. 

Valilikten yapılan duyuruda şöyle denildi:

“Vatandaşlarımızın, Yılbaşı gününü güvenli bir ortamda geçirebilmeleri için Kaymakamlıklar, Belediyeler ve ilgili birimler gerekli her türlü tedbiri alacaklardır.

1-Kaymakamlıklarca:

İlçelerdeki Vatandaşlarımızın Yılbaşı gününü güven içinde geçirebilmeleri için gerekli gördükleri tedbirleri alacaklardır.

2-Belediyelerce:

Gerekli piyasa denetimlerinin zabıta görevlilerince yapılmasına, çöplerin aksama olmaksızın toplanmasına, cenaze hizmetlerinde aksama olmaması için gerekli önlemlerin alınmasına, itfaiye gibi 24 saat mesai esasına dayanan birimlerde görevin aksamamasına özen gösterecekler.

3-İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce:

Vatandaşın huzur ve güvenliğini bozabilecek her konuda, gerekli önleyici ve koruyucu önlemler, Komutanlık ve Emniyet bünyesinde çıkarılan emir ve talimat doğrultusunda alınacaktır.

4-Defterdarlıkca:

Vatandaşlarımızın maliye ile ilgili sorunları takip edilecek ve yerine getirilecektir.

5-İl Sağlık Müdürlüğünce:

Merkez İlçe ve İlçelerdeki hastaneler ve 112 Acil servis, 24 saat hizmet verecekler, kasaba ve  köylerdeki sağlık ocakları en az bir nöbetçi personel ile hizmete açık olacaktır.

6-Akdeniz EDAŞ Isparta İl İşletme Müdürlüğünce:

Vatandaşlarımızın elektrik ile ilgili sorunları takip edilecek ve anında müdahale yapılacaktır.

7-112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünce:

Vatandaşlarımızın kendilerine veya çevresindekilerin can ve mal güvenliğine yönelik bir tehlike varsa “112”yi arayarak yardım isteyeceklerdir”.

Bu haber 258 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...