Gazilerden nezaket ziyareti

18 Ağustos 2012 11:15

Gazilerden nezaket ziyareti

 

Geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren Muharip Gaziler Derneği nezaket ziyaretlerine başladı. Nezaket Ziyareti dolayısı ile Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı dün saat 14.00’de makamında ziyaret etti. Ziyarete gelen Dernek Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız ve yönetim kurulu üyeleri Günaydın’a ayrıca bu güne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundular.

Ziyarette kısa bir açıklamada bulunan Ayyıldız, “geçtiğimiz hafta bir kongre gerçekleştirdik. Bu kongrede arkadaşlarımız bana bu görevi verdiler. Bu vesile ile de kamu kurum ve kuruluşlarımıza nezaket ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesile ile de Belediye Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk” dedi.

Günaydın’da yaptığı açıklamasında, “Muharip Gaziler Derneği Başkanlığı yönetimine getirilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Gazilerimiz bizim için en değerli kişilerdir. Gazilerimize verdiğimiz değerin onların bize verdiği değerden çok yüksek olduğunu söylemek mümkün değil. Dün olduğu gibi bugünden itibaren de Belediye Başkanı olarak her türlü ihtiyaçlarına imkanlarımız ölçüsünde gidermeye çalışacağız. Gazilerimiz bize her zaman bayrağımızın bayrak olduğunu, vatanımızın vatan olduğunu hatırlatan kişilerdir. Aslında bizler onlara teşekkür borçlu iken onlar bize ziyarete gelirken teşekkür plaketi ile gelmişler. Kendilerinin bu inceliğini de takdirle karşılıyorum” dedi.

 

 

Bu haber 670 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...