“31 MART’TA BELEDİYENİN GÖNDERİNE AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

28 Aralık 2018 18:05

Isparta’ya Türkiye’nin 3.Şehir Hastanesi’nin kazandırılmasında büyük paya sahip olan eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreninde ‘Artık Isparta’da AK Belediyeciliği zamanı. Isparta sağlıkta yaşadığı dönüşümü belediyecilikte de hak ediyor” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in Seçim Koordinasyon Merkezi, Aksu Caddesi’nde açıldı. Çok sayıda destekçinin katılımıyla 16,00’da gerçekleştirilen açılış törenine eski Bakanlardan Recep Akdağ ile teşkilat mensupları da katıldı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ‘ben yaptım oldu’ mantığında olmayacağının altını çizerek şöyle konuştu:

“Kutlu bir yolda yürüyüşümüzün birinci günündeyiz. Bayram arifesindeyiz. İnşallah 31 Mart günü bayramımızı kutlayacağız. Yolumuz hayırlı. Memleketimize hizmet için yola çıktık. AK Parti Belediyeciliğini sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde 1994’de gördük. Onun yolundan ilerleyeceğiz. Şehrimizi daha ileriye götürmek istiyoruz. Sayın Bakanımızın Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına katılması bizleri şereflendirdi, gururlandırdı. Şevkimizi arttı. Isparta herşeye layık. Elbirliği ve güç birliği ile hep beraber yapacağız. En güzel şekilde başaracağız. 31 Mart akşamı Belediyenin gönderine AK Parti bayrağını dikeceğiz. Hedefimiz büyük, yolumuz uzun. Fikirlerinize görüşlerinize ihtiyacımız var. Ben yaptım oldu, olmayacak. Biz yaptık oldu diyeceğiz. Yerel yönetimler ile genel yönetimleri bir masada buluşturacağız. Özlediğimiz o güzel ortamla buluşacağız. Bayram gününe hazır olun.”

ISPARTA, BÜYÜK MEDENİYET

YOLCULUĞUNUN ÖZEL BİR

PARÇASI HALİNE GELECEK

                AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da konuşmasında 31 Mart’a ilişkin iddialı sözler söyledi. İşte Zabun’un konuşması;       

“Büyük medeniyet yolculuğuna çıktık. Kararlı bir şekilde yolumuzda ilerliyoruz, yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Ülkemiz daha fazla ilerlerken Isparta geride kalamaz. 31 Mart’a doğru giderken il merkezimizde Şükrü Başkan ile ilçelerimizde ve beldelerimizde adaylarımızla birlikte inşallah Isparta’yı Türkiye’nin özel bir parçası yapacağız. Isparta olarak üzerimize düşeni yapacağız. Dinamik bir teşkilatımız var. Her zaman hazırız. 31 Mart’ta Isparta’nın tamamında belediyeleri alacak şekilde çalışıyoruz.”

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE OLAN

İHTİYACI ANLATACAĞIZ, CUMHUR İTTİFAKI’NI ZEDELEMEYECEĞİZ

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, SKM açılış töreninde partililere Cumhur İtifakı ile ilgili uyarıda bulundu. Seçim çalışmalarında Isparta’da AK Parti belediyeciliğine olan ihtiyacın dile getirilmesi gerektiğini belirten Akdağ, ‘Ama Cumhur İttifakı’nı zedelemeyeceğiz” dedi. İşte Akdağ’ın konuşması;

“Isparta gerçekten yaşanabilir bir şehir. Büyük kalabalıkları olmayan ancak büyükşehirlerin imkanlarına sahip bir şehir. Isparta’da inşa ettiğimiz Şehir Hastanesi, Avrupa’nın en zengin ülkelerinde olmayan imkana sahip. İnsanlarımız bu hizmete layık. Çünkü biz AK Parti’yiz. Çok çalışacağız, gayret edeceğiz. Ne yaptığını bilmeyen Kılıçdaroğlu ve arkadaşları ile HDP’de siyaset yapanlara fırsat vermeyeceğiz.  AK Parti olarak herkese kucak açmış bir partiyiz. 81 milyonu kendimize kardeş biliyoruz. 81 milyonu kucaklıyoruz. Biz inanıyoruz ki AK Parti belediyeciliği artık Isparta’da hizmet bayrağını devralacaktır. Artık değişim zamanı. Isparta değişimi haketmiyor mu? Isparta sağlıkta nasıl değişim gösterdi ise Isparta Belediyecilik anlamında da değişimi hakediyor. Bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür ediyoruz. Isparta’da hizmetin çıtasını yükselteceğiz. Belediye hizmetleriyle de Isparta gelişecektir. Isparta için değişim zamanı. Durmak yok, yola devam. Isparta’da belediyecilik anlamında da değişime neden ihtiyaç olduğunu anlatmamız gerekiyor. Ve bunu Şükrü başkanla birlikte gerçekleştireceğiz. Isparta’ya AK Parti belediyeciliği gerekiyor. Ama çalışmadan olmaz. AK Parti belediyeciliğine olan ihtiyacı ve belediyecilik dönüşümünün gerekliliğini anlatırken Cumhur ittifakının ruhunu zedeleyecek bir eylem ve söylemde bulunmayacağız.”

Bu haber 377 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...