“Şükrü başkanla Isparta AK Belediyecilikle tanışacak”

29 Aralık 2018 13:24

AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan Sağlık Eski Bakanı, Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, 31 Mart’ta Isparta’nın Şükrü Başdeğirmen ile birlikte AK Parti belediyeciliği ile tanışacağını belirterek, partililere cumhur ittifakı hassasiyeti vurgusu yaptı. Akdağ, cumhur ittifakı ruhuna da uygun davranılması konusunda uyarılarda bulundu.

ISPARTA BÜYÜKŞEHİRLERİN İMKÂNLARINA SAHİP BİR İL

Isparta’nın gerçekten yaşanası bir şehir olduğunu vurgulayan Recep Akdağ, “Büyükşehirlerin kalabalığından uzak, ancak büyükşehirlerin imkanlarına sahip bir ilden bahsediyoruz. Isparta’da inşa ettiğimiz ve hizmete soktuğumuz şehir hastanesi bugün Avrupa’nın en zengin ülkelerinde olmayan imkânlara sahip. Çünkü insanımızın buna hakkı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü biz AK Parti’yiz, biz AK Partilileriz, size hizmete varız. Bugün Cumhurbaşkanımızın, dünya lideri genel başkanımızın liderliğinde bütün mazlum milletlerin gözünü diktiği ülke Türkiye Cumhuriyeti’dir. Suriye’deki, Irak’taki, Yemen’deki, Filistin’deki, Somali’deki, Afganistan’daki mazlumlar ve kardeşlerimiz Türkiye’nin başarılı olması için dua ediyorlar. Güçlü bir Türkiye demek bütün mazlum milletlerin hamisi olan onlara hizmet eden, destek eden bir ülke anlamına geliyor. Bunun için 7’den 70’e kendi coğrafyamızdaki insanımızın gözünü bize diktiğini ve bizden bir başarı beklediğini biliyoruz.

DAHA FAZLA GAYRET ETMELİYİZ

Bu sebeple çok çalışmalıyız, daha fazla gayret etmeliyiz. Bu sebeple aslında zaman zaman ne yaptığını bilmeyen Sayın Kılıçdaroğlu ve arkadaşları gibi ya da HDP’de siyaset yapanlar gibi kişilere fırsat vermemeliyiz. Bu kadar işleri yapan genel başkan, cumhurbaşkanı ve partiyle yolumuza devam ediyoruz ama zaman zaman inanılmaz  hücumlarla karşılaşıyoruz.  Nasıl ki Gezide, nasıl ki 15 Temmuz hain darbe girişimiyle karşılaştıysak 15 Ağustos’ta da ekonomik saldırı ile karşı karşıya geldik. Ama şükürler olsun ki bugün ülke istikrar içerisinde özellikle Cumhur İttifakının ortaya koyduğu istikrar içinde yoluna devam ediyor. Bu ittifakın ruhuna saygı göstermek, bu ittifakta ülkemizin geleceğini inşa ederken emin adımlarla yürümek son derece önemli” dedi.

ISPARTA BİR DEĞİŞİMİ HAK EDİYOR

AK Parti’nin herkesi kucaklayan bir parti olduğuna değinen Akdağ, “Bizim nazarımızda şucu bucu yoktur. Bizim nazarımızda şu kardeşlerimize hizmet edeceğiz, ama şu kardeşlerimize daha az hizmet edebiliriz gibi bir şey yoktur. Biz 81 milyonu kendimize kardeş biliyoruz. İnanıyorum ki AK Parti belediyeciliği artık Isparta’da hizmet bayrağını devralacak. Değerli Ispartalı kardeşlerim artık değişim zamanı. Isparta bir değişimi hak etmiyor mu? Nasıl ki Isparta’da şehir hastanesi ile sağlıkta hastanecilik açısından büyük değişimi gerçekleştirdik AK belediyecilikle, Şükrü Başkanla birlikte Isparta bir değişimi hak ediyor” şeklinde konuştu.

CUMHUR İTTİFAKININ RUHUNA DA HALEL GETİRECEK BİR İŞ YAPAMAYIZ.

Isparta’nın artık değişime ihtiyacı olduğunun altını çizen Recep Akdağ sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar hizmet edenlere teşekkür ederiz, kim hizmet etmişse onların hizmetlerini kıymetsiz görmeyiz. Ama hizmet çıtasını yükseltmemiz gerekiyor. Sadece merkezi hükümetin yaptığı hizmetlerle değil, belediyecilik hizmetleri ile de Isparta’yı parlatmak gerekiyor.  O zaman hep beraber Isparta için değişim zamanı diyoruz. Bunun için 31 Mart akşamına kadar hep birlikte gayret edeceğiz. Önümüzdeki 90 gün herkesin kapısını çalacağız. Isparta’nın belediyecilikte neden bir değişime ihtiyacı olduğunu anlatacağız. Ben inanıyorum 31 Mart akşamı Isparta’yı Ak belediyecilik ile tanıştıracağız. AK Parti belediyeciliğinin ne anlama geldiğimi Ispartalılar olarak hep birlikte yaşamaya başlayacağız. Bunun için çalışmak lazım, çalışmadan olmaz. Allah çalışana veriyor. Cumhur ittifakının ruhuna da halel getirecek bir iş yapamayız. Isparta belediyesini AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız ama cumhur ittifakı ruhunu asla zedelemeyeceğiz. Buna kararlıyız.

ISPARTALILARA YAKIŞIR

Isparta sağlıkta da hep ilklere sahip oldu. Biz aile hekimliğini kurduk, ilk dört ilden biri Isparta idi. şehir hastanelerini yapımına başladık, Türkiye’de üçüncü il Isparta idi.  Helal olsun. Sizlere, Ispartalılara yakışır.” 

Bu haber 388 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...