Tutar’dan yeni yıl mesajı

1 Ocak 2019 18:18

ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar, tüm üyelerinin yeni yılını kutlayarak, “2019 yılının hoşgörü ve sevginin arttığı  tüm dünyaya ve ülkemize barış, huzur, refah getirmesini diliyorum.” dedi.

                Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Tutar, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında  tüm üyelerinin yeni yılını kutladı. Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yılda üye odaklı hizmet anlayışı çalışmalarına devam edeceğini belirten Başkan Vekili Tutar’ın mesajı şöyle:

                “Öncelikle 2018 yılının, tüm dünyaya ülkemize barış,huzur ve refah getirmesini diliyorum. Odamız yeni yılda da, üye odaklı hizmet anlayışı ile üyelerimizin kendilerini ve mesleklerini geliştirebilmeleri, dış dünyaya açılabilmeleri, rekabet güçlerini artırabilmeleri için tüm imkânlarıyla hizmet vermeye devam edecek. Yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu tüm üyelerimiz ve hemşerilerimizle birlikte paylaşıyorum.

Yeni yılda ilimizin ülkemizin ekonomik manada büyümesi ve güçlenmesi adına üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz.2 018 yılında birbirimize daha çok sarılacağımız, hoşgörü ve sevginin arttığı, ülkemizin ve ilimizin  2023 hedeflerine büyük adımlarla yaklaştığı bir sene olmasını diliyoruz. Dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alabilmek için yorulmadan çalışmak işadamları olarak en büyük hedefimizdir.Yeni yılda, daha çok çalışarak ülkemizin ekonomisine daha fazla katkı sağlayacağız. İstikrarı, üretim iştahımızı, müreffeh günlere inancımızı devam ettireceğiz. Ticaret ve Sanayi Odamız olarak, Isparta’nın kalkınmasına öncülük edecek her projede, ülkemizin gelişimi ışığında ilimizin daha fazla pay alması, kendi değerleriyle marka olması için paydaşlarımızla birlikte memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin 2023 hedeflerine adım adım ilerlediği bu günlerde 2019 yılının tüm üyelerimizin ve hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor,  sağlık mutluluk ve refah getirmesini diliyorum. “

 

Bu haber 253 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...