“2019’da Isparta’ya Güzel günler bekliyor”

1 Ocak 2019 18:21

AK Parti Milletvekili Gökgöz, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaretinde yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde 1 saat kalıp, vatandaşlarla ve partililerle biraraya gelen Milletvekili Gökgöz,  şu açıklamalarda bulundu:

“Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılmasıyla birlikte bizlerde sahaya çıktık. AK Parti teşkilatlarımız adayımızla birlikte Isparta halkının huzurunu çıkacağız. Isparta halkımıza Ak Parti belediyeciliğinin neleri yapabileceğini ifade etmek için sahadayız. Ben 9 gün buradayım. Bize düşen ne varsa teşkilatımızın emrindeyiz. Teşkilatımız bizi ne yönde sevk ederse, çalışmaya hazır olarak buraya geldik. Isparta Belediyesi’nin AK Partili belediye olması adına yapılması gereken bütün çalışmaların içerisinde olacağız. Adayımız Şükrü Başdeğirmen ile birlikte Isparta’ya hizmet edebilmenin heyecanı ve aşkı içerisinde olacağız. İnşallah biz her zaman ifade ettik, ifade etmeye devam ediyoruz biz bu memlekete efendi olmaya değil, millete hizmetkar olmaya geldik. İnşallah 31 Mart’ta da Ispartamızı AK Partili belediye ile buluşturup hizmet noktasında azami gayret göstereceğimizi ifade ediyorum.

Bir seçim sathı mahalline girdik. 2019 yılında inşallah Isparta adına daha güzel günler bizi bekliyor. Isparta halkına bugüne kadar ki teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Bu millete hizmetkar olduğumuzu 31 Mart’tan sonra da göstereceğiz. Milletle birlikte, istişaresiz hiçbir şey yapmayacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Isparta halkının genelini ilgilendiren konularda mutlaka Isparta halkına soracağız. Isparta halkı ile birlikte yöneteceğiz. O yüzden biz meşvereti, istişareyi önemsiyoruz. Tüm ilçe ve belde başkanlarımızla birlikte olacak. Çünkü Isparta Belediyesi tüm ilçe ve belde belediyelerine örnek olacak, ağabeylik, hamilik yapacak. Ve hizmet noktasında Isparta Belediyesi başta olmak üzere Isparta’nın tamamını AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz. İşimiz hizmet, gücümüz millet dedik. Sadece ve sadece bu millete hizmet ederiz. Ve sadece ve sadece Allah’ın huzurunda eğiliriz ve onunla birlikte hareket noktamızı seçeriz. Biz milletimizin istemediği hiçbir şeyi yapma eğiliminde değiliz. Ben yaptım oldu demeyeceğiz. Ben, ben demeyeceğiz. Biz biz diyeceğiz. Bugüne kadar Isparta adına ne yapmışsak bundan sonra da yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

 

 

Bu haber 360 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...