“MAHALLELERE SEMT SAHALARI YAPACAĞIZ”

3 Ocak 2019 17:48

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Ispartaspor denilince akan sular durulur. Isparta sporcu kamp eğitim merkezi olacak ve mahallere semt sahası  yapacağız” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, spor altyapısına ilişkin  açıklamada bulundu. Başdeğirmen, AK Parti Belediyeciliği  döneminde Isparta Davrazspor'u layık olduğu yere getirme sözü verdi. Ayrıca mahallelerde semt sahaları oluşturulacağın, Isparta'nın sporcu kamp merkezi olması için de altyapı çalışmaları yapılacağını dile getirdi. Başdeğirmen,  “Çocukluğumda bahçedeki ergenleri toplayıp külaha koyup stadyumda satıp para kazandığım, bir Ispartaspor. Renkli sakızları stadyumda sattığım Ispartaspor. Çocuklarımla o maçlara beraber gittim. Ekmek arası yaptırır orada maçı izler çekirdeklerimizi yerdik. Ispartaspor deyince akan sular durur. Yıllarca her yönetimde görev aldım. Elimizden geldiği kadar spora yapılması gereken desteği sağladık. Bundan sonra da belediye başkanı olduktan sonra çok daha güzel altyapı çalışmalarıyla Ispartaspor’u güçlendireceğiz. Yıllardır sürekli bir geliri olsun denir . Çok doğru bir şey. Yapılması gerekenleri yapacağız. Ali Bolat Başkanım burada çok büyük fedakarlıklar yapıyor. Şuna inanın bu sezon şampiyonuz. Orada ayağımıza çelme takanlar var. Onları da aşacağız. Ispartaspor’u layık olduğu yere getirip, daha yukarılara taşıyacağız. Bu ana görevlerimizden biri.

“ÇOCUKLARIMIZI SPORLA HAREKETE GEÇİRECEĞİZ”

Komşu illerdeki gelişmeleri görünce üzülüyoruz. Sınır ilimize 11 spor sahası yapıldı bir yılda. Oraya 250 takım geldi kamp için. Bizim altyapımız çok iyi olmasına rağmen sahalarımızı geliştiremediğimiz için geri kaldık. Yapmamız gereken en önemli çalışmalardan biri dışarıdan takım almak. Gölcük ve Davrazımızda altyapı olmadığı için bu takımları getiremiyoruz. Öncelikle bunları yapacağız. Mahallelerde en çok basketbol sahası isteniyor. Çocuklarımız kaykay sahaları istiyor. Birkaç mahalle dışında buna sahip mahalle yok. Spor alanları yapacağımız en önemli sosyal çalışmalar arasında olacak. Bağımlılıkla mücadele için o semt sahalarını cazip hale getireceğiz. Çocuklarımızı sporla harekete geçireceğiz” diye konuştu

 

Bu haber 313 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...