“31 Mart’a emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz”

3 Ocak 2019 17:49

Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Başdeğirmen’in IYAŞ Otel’de gazetecilerle buluşmasına katılanİl Başkanı Zabun burada yaptığı konuşmada;  ““2018 yılını geride bıraktık ve bugün 2019’un ilk mesai saatinde sizlerleyiz. İnsanın bir doğumu bir de ölümü var. Doğduğu tarihten öldüğü tarihe kadar yaptıkları insanı kendisi yapan şeyler.  Bireyin kendini inşa ettiği hususlar. Burası bir imtihan dünyası. Bu imtihan dünyasında birey hayatını doldururken ortaya koymuş oldukları gerek kendisi, gerek çevresi, gerek milleti, devleti, ülkesi ve inandığı değerler açısından ortaya koymuş olduğu, biriktirdikleriyle anlamlı. Bizim milletimiz gerçekten de asırlardır yeryüzünde vicdanının sesi olmuş bir millet. Ahlaki değerlerimiz, inançlarımız son derece sağlam temellere oturan bir altyapıya sahip. Bizim millet olarak baktığımız pencere her zaman insani değerlerin yanında olmak, zalimin karşısında olmak, mazlumun yanında olmak, vicdanının sesi olmak ve bütün gayretimiz de bu anlamda ortaya koymaktan ibaret. Isparta’da da bütün ülkemizde, hatta dünyada büyük bir hareketin temsilcileri olarak bu yürüyüşe katkı sağlamak, hasbelkader fayda sağlamak anlamında bir görevi üstlendik. Hamdolsun bu güne kadar gücümüzün yettiğince taşımaya gayret ettik. Bundan sonra da aynı özveriyle bu emaneti taşımaya gayret edeceğiz. 2019 yılı hem milletimiz hem de Ispartamız için önemli bir özelliğe sahip. Hem Ispartamız için hem de ülkemiz için bu işin bir artık startı da verilmiş durumda. 31 Mart’ta bir kez daha millet olarak sandık başına gideceğiz. Bu sandıkta da sadece belediye başkanlarımızı değil, sadece il genel meclisi üyelerimizi değil, sadece belediye meclis üyelerimizi değil, sadece muhtarlarımızı değil, topyekün geleceğe doğru yürürken milletimizin kaderini bir kez daha idaremizle ortaya koyacağız. Başta sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstlenmiş olduğu o büyük liderliğin çevresinde, etrafında, yeryüzünde bugüne kadar savunduğumuz değerleri bir kez daha milletimizle birlikte hemhal olmak suretiyle 31 Mart’ta sandıkta bir kez daha perçinlemeye gayretliyiz.

Bizim için yerel seçimlerin anlamı sadece belediye başkanlığından ibaret değil. Bizim için yerel seçimlerin anlamı, bugüne kadar geride bırakmış olduğumuz bütün seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de aynı şekilde milletimizin teveccühünü bir basamak daha nasıl yukarıya taşıyabiliriz, milletimizin kafasındaki var olan, bugüne kadar desteğini alamadığımız hemşehrilerimizin kafasındaki soru işaretlerini nasıl ortadan kaldırabiliriz, o desteği nasıl daha da artırabilir ve vicdanın sesi olarak duruşumuzu bir kez daha nasıl ortaya koyabiliriz, bunun gayreti ve çabası içeri içindeyiz.

Malumunuz Aralık ayı başında il belediye başkanlarımız tamamiyle açıklandı. En son olarak da Ankara büyükşehir belediye başkanımız açıklandı. İl bazında il belediye başkanları adaylarımız da bütün Türkiye’de olduğu gibi Ispartamızda da açıklanmış oldu.

Yoğun istişarelerden sonra genel merkezimizde sayın genel başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen’i belediye başkan adayı olarak belirledi. Bütün AK Parti ailesi olarak sayın liderimizin ortaya koymuş olduğu bu irade bizim için tartışılmaz ve vazgeçilmez bir iradedir. Topyekün AK Parti ailesi olarak bu iradenin arkasındayız, sonuna kadar yanındayız ve inşallah 31 Mart’a emin adımlarla yürümeye gayret ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ilçelerimizin, beldelerimizin belediye başkan adaylarımızı da belirleyeceğiz. Arkasından da seçim takvimi doğrultusunda il genel meclisi adaylarımızı ve belediye meclis üyesi adaylarımızı de belirlemek suretiyle Seçim Kuruluna vermiş olacağız. Bir taraftan bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz bir taraftan da seçime ilişkin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben inanıyorum, Isparta vicdanı, ruhu, insanlığı ve değerlerine olan bağlılığı son derece yüksektir. Ispartalı hemşehrilerimizin bu hususlarda hassasiyeti son derece yüksektir. İnşallah bütün bunların yanı sıra AK Parti’nin belediyecilik noktasında bugüne kadar ortaya koymuş olduğu hizmet anlayışı da bununla birleştirildiği takdirde Isparta’nın her yerinde başarıyla bu seçimleri sonuçlandıracağımıza yürekten inanıyorum. Ve bunu gerçekleştirmek için sadece inanmakla kalmayacağız, bütün teşkilat olarak bütün milletimizle omuz omuza vermek suretiyle inşallah bayrağı göğüsleyeceğimize inanıyorum. Allah bizi mahcup etmesin” ifadelerine yer verdi.

 

 

Bu haber 353 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...