AK Parti Adayı Başdeğirmen eski Belediye Başkanı Civan ile biraraya geldi

4 Ocak 2019 15:42

AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, eski belediye başkanlarının tecrübelerinden faydalanılması ve fikirlerinin alınması için başlattığı ziyaret programına devam ediyor.

Başdeğirmen, Ziya Zeynelgil’den sonra 1989-1994 dönemi Isparta Belediye Başkanı Altan Raşit Civan’ı ziyaret etti. Başdeğirmen, Küçük Gökçeli Köyü’nde gerçekleştirilen buluşmada “Sayın Civan değer verdiğimiz, önem verdiğimiz ve örnek alacağımız bir insan. Kendisi Isparta Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra İstanbul ve Ankara gibi mega şehirlerde genel sekreterlik görevinde bulunmuştur. Belediyeciliği çok iyi bilen, tecrübelerinden mutlaka faydalanılması gereken bir insan. Bu nedenle buradayız. Kendisinin fikirlerinden ve tecrübelerinden her zaman faydalanacağız” dedi.

Eski Belediye Başkanı Altan Raşit Civan da Şükrü Başdeğirmen’in kendisini ispatlamış, başarılı bir insan olduğunu söyledi. Her türlü konuda desteğe hazır olduğunu belirten Civan, “Isparta’nın birçok sorunu var. Yapılacak işler var. Gelecek yıllara hitap edecek çalışmalar yapmak gerekiyor. Eğer benim Isparta Belediye Başkanlığı’nda 2.dönemim olsaydı su meselesine yönelik yatırımlar yapardım. Andık Deresi Kesen Suyu’nun mutlaka içme suyuna kazandırılması gerekiyor. Ben Eğirdir Gölü’nden su içilmesine karşıyım. Görevde iken tam 58 ay Eğirdir Gölü’nden su verilmemesi için direndim, vermedim. Çünkü ben Eğirdir Gölü’nün suyunu içilebilecek kalitede görmüyorum. Mutlaka su konusunda önemli yatırımlar yapılmalı. Andık suyu değerlendirilmelidir. Diğer bir sorun ise ulaşım. Bu sorun biran önce çözülmelidir” diye konuştu.

Bu haber 302 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...