“Canlı yayında tartışalım”

4 Ocak 2019 15:45

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Av Faruk Algınkılınç tüm belediye başkan adaylarını televizyon karşısında canlı yayında açık oturum yapmaya davet etti.

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Av Faruk Algınkılınç  açıklamasında “Isparta’mızın birçok mahallesinde daha altyapı problemleri, sosyal tesis, okul ihtiyacı, metruk bina, park sorunu, kat izni, çay boyunun temizliği, parklarda güvenlik kamerası ve aydınlatma, yaşlı ve çocuk rehabilitasyon merkezi, otobüs durakları bile olmayışı, sağlık ocağı, emlak vergisi sorunları, kapalı pazaryeri asfalt, şehir hastanemize ulaşım sorunu vs birçok sorun varken başkan adayları haber programlarının neredeyse yarısını hatta tamamını meşgul ettikleri halde hiç bir kayda değer Isparta’mız için proje üretemedikleri üretmek istemedikleri ortada. Tamamen içi boş sözler ile gündemi meşgul ediyorlar. Vatandaşlarımız adaylardan Isparta’mız için net kesin proje istesin söz istesin” dedi.

Algınkılınç, açıklamasının devamında “Başkanımız,  vatandaşımız can derdinde iken burnundan solur iken Gökçay’a yazın kayılacak kayak merkezinden daha tramvay Isparta’mızda yokken havaraydan  diğer adaylarımız açıklanmayan yatırımlar yapacağından diğer adayımız sadece ITKM’ den söz edip duruyorlar. Gelin Isparta’da bir ilki gerçekleştirelim. Eski günlerdeki gibi bütün adaylar halkımızın önüne canlı yayına çıkalım. Hodri Meydan. Basın sorsun, vatandaşımız sorsun biz cevaplayalım neler yapacağız tek tek projelerimizi açıklayalım. Boş konuşmayalım. Boş laflarla milletimizi oyalamayın. Boş laflar için trilyonlarınızı harcamayın yazık oluyor. Millet sizlere gülüyor” diye konuştu.

 

Bu haber 310 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...