“103 PROJEMİZLE GELİYORUZ, GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

4 Ocak 2019 15:46

İyi Parti’den Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ve parti yöneticileriyle  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar ile  yönetim kurulu ve meclis üyelerinin  hazır bulunduğu ziyarette İyi Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenolğlu, ITSO’da projelerini paylaştı ve destek istedi. ITSO Başkan Vekili Tutar da, “Ispartamızın menfaati olduğu sürece her türlü projenin arkasındayız.”dedi. 

                Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gökmenoğlu şunları söyledi:

“Öncelikle bizi kabul eden Ticaret Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Beye, Meclis Başkanı Osman Beye ve tüm yöneticilerine üyelerine teşekkür ediyorum.  Çok güzel bir ziyaret olduğunu düşünüyorum. İYİ Belediyecilikle 31 Martta Isparta Belediyemizi aldığımız gün  Ticaret ve Sanayi Odamız bizim gözbebeğimiz 150 yıllık geçmişe sahip bir kuruluş, Yalnız bizim değil, Türkiye ve Dünyanın gözbebeği. Ticaret ve Sanayi Odası ile Belediye işbirliğinde çok güzel işler yapacağız. 103 projemizle geliyoruz. Laf üretmeyeceğiz icraat üreteceğiz. Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ilan etmek istiyorum bizim projelerimize de destek olmalarını rica ediyorum. Bazı projelerimizi söyledim ama Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı çatısı altında tekrar ilan etmek istiyorum. Isparta’nın en büyük problemi istihdam insanların maddi durumları kötü, zor  durumdalar  insanların cebindeki para evindeki patates soğan çok önemli. Daha önce raylı sistem yapacağız dedik, basın sitesi kuracağız dedik. Şimdiki projemi İlk defa buradan ilan ediyorum. Yalnızca 10 bin kişiyi istihdam edecek projemiz var. Biz Isparta’yı kargo uçaklarının merkezi haline getirmeyi istiyoruz. Isparta sebze ve meyvenin kalbi Akdeniz bölgesi aynı şekilde. Isparta’yı kargo merkezi haline getirirsek Süleyman Demirel Havalimanı atıllıktan kurtulacak. Akdeniz Bölgesi’nin meyve ve sebze tüm ihracatı buradan yapılacak. Öncelikle soğuk hava depolarımızın olması gerekiyor.  Bu projemizle 10 bin kişi de istihdam sahibi olacak. Isparta’da elma en büyük ürünümüz ama biz şekerini bile yapamıyoruz. Neden Niğdeliler yapıyor. Elma şekeri yapamıyoruz, çok büyük bir rant var. Bunu yapmalıyız. Bugün AVM’lerde  de Manisa da imal edilmiş gülsuyu satılıyor. Bundan Hicap duyuyorum. Artık bu satılmayacak buna dur diyeceğiz. Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizden Başkan Vekilimden ve Meclis Başkanım ve üyelerinden belediyeye destek istiyorum. Biz Projelerimizi hazırladık projelerimizle geliyoruz sizde bize destek verirseniz 31 Martta sizi İyi Belediyecilikle tanıştıracağız. Bu memlekete hizmet etmek için yola çıktık. Bunu gerçekleştirmek için bana destek olur yardımcı olursanız göreceksiniz kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız. Isparta’daki hür türlü istihdam problemini çözüp kısır döngü tartışmalarını kenara bırakıp Isparta’yı tarım merkezi haline getireceğiz.  Güzel projelerimizle geliyoruz. 150 yıllık tarihi bir kurumdan destek istiyorum.

ITSO Başkan Vekili Tutar da ziyaretlerinden dolayı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu’na ziyaretlerinden ve ITSO ile ilgili güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Öncelikle çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Ispartamız’da belediye başkanlığı seçim sürecinde kutsal bir davaya ortak ordunuz inşallah Ispartamız için hayırlı olan kim ise o başa gelsin. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda,ilimizin markalaşması ve gelişmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Ispartamızın her zaman Türkiye’de ve dünyada söz sahibi iller arasında yerini almasını istiyoruz ve çalışmalarımız bu yönde.  Sizler projelerinizi açıkladınız, bizden destek istediniz  Biz Isparta’nın menfaati olduğu sürece her türlü projenin arkasındayız. Biz Ispartamıza hizmet ediyoruz ve Isparta’ya hizmet eden Isparta’nın menfaatlerini düşünen herkesin yanında olacağız. Çalışmalarınızda başarılar dileriz. “

 

Bu haber 307 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...