“DAVRAZSPOR’U, ISPARTA BELEDİYESPOR YAPACAĞIZ”

5 Ocak 2019 12:26

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, sosyal ve sportif faaliyetlere önem vereceğini belirterek, “Futbolun yanı sıra amatör spor dallarının tümüne destek vereceğiz.  Isparta Belediyespor projemizi de hayata geçireceğiz” dedi.

                AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Kanal 32’de yayınlanan Bire bir programında Isparta Davrazspor ve şehrin sporuyla ilgili açıklamalarda bulundu.  Başdeğirmen, sporseverlere ve spor adamlarına müjdeler verdi. Başdeğirmen,  halkın içinden biri olduğunu ve Ispartaspor maçlarıyla büyüdüğünü söyledi. Isparta sporunun sorunlarını bildiğini anlatan AK Parti Adayı Başdeğirmen, Isparta Davrazspor’un Isparta Belediyespor yapacağını açıkladı.

“ISPARTASPOR’UN MAÇLARINA ÇOLUK ÇOCUK GİDEN BİR AİLEYİZ…”

                İşte AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen’in açıklamaları:

                “Ispartaspor'un maçlarına çoluk çocuk giden bir aileyiz. Çocukluğumda evimizin bahçesinde ergen ağacı vardı. O ergenleri toplardım, külahların içerisine doldurup statta satardım. Haşır neşir olarak geldik bugünlere. Yaklaşık 20 yıldır Ispartaspor'da değişik konumlarda yöneticilik yapan biriyim. Ispartaspor'dan ayrı kalmadım. Her zaman için desteğimizi verdik. Hiç bir zaman ayrı kalmadık. Bundan sonra çok daha iyisini yapacağız. Başkan olursak eğer şu anki belediyenin yaptığı destekten daha fazlasını yapacağız. Sadece Ispartaspor'a değil. Bizim amatör spor kulüplerimiz var. Sadece futbol değil basketbol, kadın futbolumuz var. Bunların hepsi destek isteyen yerler. Biz bunların hepsinin yanında olacağız. Biz sporu eğer canlı tutarsak hele hele amatör sporu canlı tutma çok önemli. Biz bağımlı çocukları bu şekilde kurtaracağız. Eğer amatör spor kulüplerine biz destek verirse memleketimize en büyük hizmeti yapmış olacağız. Öncellikle çocuklarımızın geleceği. Biz bu şekildeki çalışmalarla semt sahalarındaki basket sahalarıyla, voleybol sahalarıyla ve amatör kulüpleri desteklemeyle bu çocuklarımızın kötü alışkanlıklarını azaltacağız. Başlamadan bitirmek en güzeli. Başladıktan sonra bitirmek çok zor. Biz bunları başlamadan bitmesi için mücadele vereceğiz. Biz belediye olarak ailemiz, çocuklarımız için varız. Bizim fedakarlık yapmamız lazım.

“ISPARTA DAVRAZSPOR’UN ÇOK DAHA

İYİ YERLERDE OLMASI GEREKİYOR”

                Isparta Davrazspor'un çok daha iyi yerlerde olması gerekiyor. Şu anda layık olduğu yerde değil. Benim ne kadar sporun içerisinde olduğumu, Isparta'daki maçlarda beni görürler. Biz nasip olursa oradan buradan para istemeyle veya farklı farklı desteklerle bu sporu götürmeye karşıyız. Artık Isparta Belediyespor olarak bu Ispartaspor'umuzu devam ettirmemiz lazım.

“YÖNETİCİ OLMAZ ZOR”

  Yönetici olmak zor. Sürekli birilerinden para istemek zorundasınız. Yöneticiler üzgünlerdir. Isparta için yapılan bir çalışma ama insanlar üzülüyorlar. Destek verilmediği zaman haklı olarak küsüyorlar, kızıyorlar. Orada birçok eleştiri alıyorlar. Hem hizmet ediyorsun hem para harcıyorsun hem de bunun karşılığında birçok eleştiri alıyorsun. Bizim bunlardan Isparta'mızı kurtarmamız lazım. İyilerin örnek alınması lazım. Isparta Davrazspor'u Isparta Belediyespor yaparak artık bu insanların üzerindeki yükten kurtaracağız.”  Levent DOĞAN

 

 

Bu haber 290 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...