Belediye Bayrama hazır

18 Ağustos 2012 11:16

Belediye Bayrama hazır

 

Isparta Belediyesi Ramazan Bayramı süresince oluşabilecek her türlü sorunu önceden çözmek için tüm tedbirlerini aldı. Zabıta Müdürlüğünden, Temizlik İşleri Müdürlüğüne, Cenaze hizmetlerine kadar her türlü tedbiri aldı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın birinci ve ikinci günleri özel halk otobüsleri ücretsiz olacak. Yine arife günü başta Asri Mezarlık olmak üzere Halife Sultan Mezarlığı’na ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Isparta Belediye Başkanlığı’ndaki bayramlaşma programı bayramın birinci günü 10.30-12.00 saatleri arasında yapılacak.

Isparta Belediyesi bayram süresince halkın daha rahat ve huzurlu bir ortamda Ramazan Bayramını kutlayabilmeleri açısından tüm tedbirlerini aldı. Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan periyodik denetimler, bayram dolayısıyla daha da sıklaştırılacak. Özellikle gıda maddesi üreten ve satışını yapan işletmelerin denetimlerine hız verilecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce de bayram süresince mevcut program devam ettirilirken, ayrıca temizliğe yönelik ek tedbirler alındı. Bunun yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğü arife günü vatandaşların mezarlıklara yapacakları ziyaretleri dikkate alarak, mezarlıklarda başta ot olmak üzere diğer temizlik işlerini de tamamladı.

 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların yakınlarını ziyaret edebilmelerini kolaylaştırmak amacıyla halk otobüslerinin bayramın birinci ve ikinci günleri ücretsiz olacağını açıkladı.

Başkan Günaydın, arife günü de ayrıca başta Asri Mezarlık olmak üzere Halife Sultan Mezarlıklarına ikindi namazına müteakip Kaymakkapı Meydanı’ndan ücretsiz halk otobüslerinin sefer yapacağını söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediyedeki bayramlaşma programının, bayramın birinci günü 10.30-12.00 saatleri arasında yapılacağını söyleyerek, “Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm halkımız belediyemizde yapacağımız bayramlaşmaya davetlidir” dedi. 

Vatandaşların bayram süresince herhangi sorunla karşılaşmaları halinde Isparta Belediyesi’nin santral numarası olan 0 (246) 211 60 00’ı arayabilecekleri duyurulurken, bunun yanı sıra önemli telefon numaraları ise şu şekilde;

Zabıta (153), İtfaiye Müdürlüğü (112), Su Ariza (185) Cenaze İşlemleri (188)

Ayrıca vatandaşın bayram alışverişini yapabilmesi için Pazar günü kurulan karaağaç mahallesi pazarı bayram dolayısı ile cumartesi gününe alındı. Ayrıca cumartesi günü kurulan diğer Pazar yerleri de alışverişe açık olacak.

 

 

 

Bu haber 715 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...