Vali Oğuz, Merhum Lokman Gökmen’in ailesini ziyaret etti

28 Şubat 2013 19:05

Vali Memduh Oğuz, geçtiğimiz yıl vefat eden İslamköy Belediye Başkanı Lokman Gökmen’in ailesini ziyaret etti.

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan ve Atabey Kaymakamı Sedat İnci ile birlikte İslamköy Kasabasına giden Vali Memduh Oğuz ilk olarak yangın neticesinde tamamen yanan ve aile için yeniden yapılacak olan evin inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Evi yapan müteahhitten inşaat hakkında bilgiler alan Vali Oğuz, inşaatın Haziran ayında bitirilmesini istedi.

Vali Memduh Oğuz, ardından Gökmen Ailesini kaldıkları akrabalarının evinde ziyaret etti.

Merhum Lokman Gökmen’in babası Mustafa Gökmen, annesi Atiye Gökmen ve eşi Emine Gökmen ile bir süre sohbet eden Vali Oğuz, hem fert olarak hem de vali olarak sürekli ailenin yanında olduğunu belirtti.

Rahmetli Lokman Beyin çok güzel bir insan olduğunu belirten Vali Oğuz; “Kendisi çok sevdiğimiz, çok değer verdiğimiz bir insandı. Bu güzel insan için her gün dua ediyorum.

Asla sahipsiz kalmaz… Herkes sahip çıkıyor ama bizde bütün arkadaşlarımızla beraber buradayız. İnşaat sırasında olsun diğer zamanlarda olsun ne lazım geliyorsa fert olarak da, vali olarak da yanınızdayım. Bende bu ailenin bir ferdiyim, o bakımdan sizin çocuklarınız bizim çocuklarımız, torunlarınız bizim torunlarımız. Çocukların eğitiminde, okulunda her türlü ihtiyaçlarında bizlerde varız.

İnşallah Ramazan ayını ve bayramı yeni evinizde geçiririsiniz. Allah sizlere sağlıklı, huzurlu uzun ömürler versin” dedi.   

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden baba Mustafa Gökmen ise; Vali Memduh Oğuz’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ettiğini belirterek; “Allah kendisinden razı olsun, bize her zaman destek oluyor” dedi.

Bu haber 1537 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...