15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği’nden Milletvekili Özel’e Onursal Üye payesi

5 Ocak 2019 12:37

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği üyeleriyle biraraya geldi. İmamzade İşhanı’nda Memur Sen’e ait toplantı salonunda düzenlenen programda açılış konuşmalarını yapan Dernek Başkanı Ramazan Çapan, birkaç ay önce açılan 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetleri anlatarak, “kısa sürede yapılan faaliyetlerle gönüllere girmeyi hedefledik, bundan sonraki yapacağımız faaliyetlerle gönüllere girmeye ve yüreklere dokunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Düzenlenen program kapsamında dernek üyeleriyle biraraya gelen Özel, yaptığı konuşmada İmam Hatiplerin dünü ve bugününü anlatarak gelinen noktanın memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Özel, konuşmasında 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği'nin çalışmalarının göz doldurmaya devam edeceğini belirterek “Sosyal faaliyetlerin yanında, 15 Temmuz Direniş ve diriliş ruhunun her zaman diri tutulması gerektiğini ve gelecek nesillere aktarılmasında bu derneğin etkin rol alacağı ümidindeyim” deyip başarılar diledi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen program sonunda TBMM Isparta AK Parti Milletvekili, Recep Özel’e dernek başkanı Ramazan Çapan tarafından 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği’nin logosunun bulunduğu bir tablo hediye edildi. Özel’e 15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği onursal üye belgesinin de verildiği program dilek ve temennilerle sona erdi.

Bu haber 384 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...