“SPORA DESTEK KÜLFET DEĞİLDİR”

7 Ocak 2019 18:11

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta spor temsilcileriyle bir araya geldi. Başdeğirmen, spor adamlarının görüşlerini alarak tesis ve altyapıya büyük önem vereceğini söyledi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ‘Fikrini Söyle Şehrine Yön Ver’ ve ‘Ben Başkan olsam’ uygulamaları kapsamında ortak akıl toplantıları yapıyor. Başdeğirmen, bu kapsamda ilk olarak spor temsilcileri ile biraraya geldi. Gençlik Merkezi’nde yapılan toplantıya AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Taban birliği yöneticileri, İl Temsilcileri ve bazı kulüp yöneticileri katıldı.

İlk buluşmada il temsilcileri yer alırken önümüzdeki günlerde çok daha geniş bir toplantının yapılacağı belirtildi.

Spor adamlarını tek tek dinleyen AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, sorunları bildiğini, tesis ve altyapıya eğileceğini bildirdi. Isparta’nın çocuklarını kucaklayacağın ve belediyenin futbolun yanı sıra tüm daları destekleyen bir politikayla hareket edeceğini anlatan Başdeğirmen, “Spora destek külfet değildir. Görüşlerini aldığımız spor adamlarımız kendileri için bir şey istemediler, sporcuları istediler. Gönüllük esasına göre çalışıyorlar. Bu süreçte bu toplantıyı yapmak güzel bir şey.

Biraz önce konuşan bir arkadaşımız dedi ki son 10 yılda aynı olan belediye yönetimi bir pide salonunda yemek yedik başka da bir araya gelemedik dedi.  Teşekkür ederiz en azından bu kadar destek olmuşlar. Bu bizi üzdü aslında. Biz şunları alıyoruz, bunları istiyoruz denilseydi memleketimiz şimdi farklı bir durumda olurdu.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇOK ÖNEMLİDİR”

Sporda, sağlıkta da, eğitimde de,  sanayiye de büyüyebiliriz. Ama spor bizim için önemli ayaklarımızdan biri. Coğrafyamız, iklimimiz spora yatkın illerden bir tanesi. Rakım ve bölge olarak. Davraz’ımız ve altyapımız var. Bir çok altyapımız olmamıza rağmen buralarda eksik kalmışız. Bunun teşhisi şu aslında şu şekilde 10 yıl oturamamışız. Yerel ve genelle kaynaşamamışız. Mutlu değil. Herkes bir şeyden rahatsız. Konuşan arkadaşlardan bir tanesi şu konuda çok iyiyiz demedi. Bu çok önemli. Belediyecilik sadece imar konularıyla ilgilenmek değildir. Sadece altyapı değildir. Sosyal belediyecilik çok önemlidir.  Bağımlılıktan dolayı biz çok yaralıyız. Türkiye içerisinde Isparta olarak yaralıyız. Spor ve spor altyapısı çok önemli. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın yolu spor.

“SİZLERLE BERABER BUNLARI YAPACAĞIZ”

Komşu ile bakalım. 11 tane futbol sahası var. Büyük statla birlikte 12 sahası var. 250 takım kampa geldi. Biz bu tesisleri ve altyapı sağlarsak bizde başarırız. Bunlar mutlaka bu şehrimize yakışan şeyler. Sizlerle beraber bunları yapacağız.

                Biz burada iştişare toplantısı yapmak için buradayız. Bugün 50 arkadaşımızla birlikte olduk. Spor camiası çok büyük bir camia. Onlarla da birlikte olacağız. Onların görüşlerini de alacağız. Her bir fikir bizim için çok önemli. Bu memleketin bir insanı olarak gençlerimize neler yapacağız bunlar çok önemli.

                Gençlik ve Spor Bakanlığımızla, İl Müdürlüğümüzle ve milletvekillerimizle çok güzel işler yapacağız. Sadece futbol değil, tüm dalları destekleyeceğiz” dedi.

                İl Temsilcileri ve Kulüp Başkanları, Başdeğirmen’e hazırladıkları dosyaları vererek kendilerinin görüşlerini alıp bir araya gelinmesinden dolayı teşekkür ettiler.

“AMATÖR FUTBOL EVİ YAPACAĞIM”

Futbol Taban Birliği yöneticilerinin “Amatör Futbol Evi istiyoruz” isteğine yeşil ışık yakan Başkan Adayı Başdeğirmen, göreve gelmesi halinde tüm taban birliklerinin bir araya getirecek bir tesis yapacağının müjdesini verdi. Başdeğirmen, amatör takımlarının futbolcu yetiştirmesi için her türlü desteğinin verileceğini de sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber 322 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...