VATAN PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: İBRAHİM PERÇİN

8 Ocak 2019 18:00

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, dün partisinin İl Merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile Gelendost/Yaka’nın belediye eski Başkanlarından İbrahim Perçin’in adaylığını resmen açıkladı.

 “KENDİSİNİ İSPATLAMIŞ BİR HALK ADAMI”

Isparta Belediye Başkan Adayımız deneyimli bir yerel yöneticidir. Gelendost Yaka beldesinde belediye başkanlığı yapmış bir isimdir. Ahlakıyla, disipliniyle, çalışkanlığıyla kendisini ispatlamış bir halk adamıdır. Isparta’ya en iyi hizmet edebilecek isim de Sayın İbrahim Perçin’dir” dedi.

Vatan Partisi İl Başkanı Bilal Şimşir de konuşmasında “Üye toplantılarımızda Isparta’yı en iyi yönetebilecek arkadaşımızı belirledik. Sayın İbrahim Perçin’i aday olarak bugün kamuoyuna açıklıyoruz. Kendisine güveniyoruz. Isparta’nın geleceğini perçinleyebilecek bir arkadaşımız” ifadelerini kullandı.

“BİZİM OY ORANIMIZ YÜZDE 90”

Öncelikle partime teşekkür ediyorum. Partimizin verdiği bu kutsal görevi sonuna kadar götüreceğiz. Ben bir eğitim emekçisiyim. Yaka Beldemizde Belediye Başkanlığı yaptım. 33 yıllık devlet tecrübemi Isparta’mızın geleceğini inşa etmek için değerlendireceğiz. Bizim oy hesabımız yok. Türkiye’de ve Isparta’da yüzde 90 oranını aşan bir anti emperyalist, Amerikan karşıtı bir yaklaşım var. Bizim oy oranımız bu yüzde 90’dır işte. Isparta seçeneksiz değil” diye konuştu.

Bu haber 372 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...