AKP Genel Başkan Yardımcısı Soylu, ‘Demokrasi’yi anlatacak

28 Şubat 2013 19:07

Siyasi kulislerde Isparta’da AK Parti Belediye Başkan Adayı belirleme sürecinde önemli rol alacağı söylenen Eski Demokrat Parti Genel Başkanı ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun bugün Isparta’ya gelmesi bekleniyor.

Demokrat Parti eski Genel Başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, bugün Süleyman Demirel Üniversitesi’nde ‘Demokrasi’ konulu bir konferans vermek üzere Isparta’ya gelecek. Soylu, ayrıca Isparta’da bir dizi ziyarette de bulunacağı öğrenildi.

AK Parti’ye katıldıktan sonra beraberinde önemli bazı isimleri de AK Parti’yle buluşturan Soylu’nun Isparta ziyaretinin siyasi dengeler açısından da son derece önemli olduğu bildirildi.

KONFERANS TARİHİ OLARAK 28 ŞUBAT SEÇİLDİ

28 Şubat 1997'de yapılan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonucu açıklanan kararlarla başlayan ve irtica ile mücadele süreci olarak bilinen bu tarihin Süleyman Soylu’nun konferans vereceği tarih olarak seçilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

DEMOKRAT PARTİNİN ÖNEMLİ İSİMLERİ İLE DE

BİR ARAYA GELMESİ BEKLENİYOR

28 Şubat süreci başlatan tarihi kararların yıldönümünde Isparta’ya gelecek olan Süleyman Soylu’nun Demokrat Parti’nin bazı önemli isimleri ile de bir araya gelmesi bekleniyor.

Diğer taraftan siyasi kulislerde Soylu’nun yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan adayı belirleme sürecinde de etkin rol aldığına işaret ediliyor. 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...