Yardım Sevenler Derneğinden Hilmi Özdemir’e plaket

11 Ocak 2019 17:58

Yardım Melekleri, kuruluşundan bu yana çalışmalarına destek veren Duayen Gazeteci Hilmi Özdemir’e plaket verdi.

1962 yılında kurulan Yardımseverler Derneği Isparta Şubesi, yardıma muhtaç 90 öğrenciye burs verip, bir çok aileye de yılda 2 kez para yardımında bulunuyor. Derneğin kuruluşundan bu yana yaptığı haber ve destekleriyle basın camiasının duayen gazetecisi Hilmi Özdemir’i de unutmadı. Isparta’da İki Gözüm lakabıyla bilinen Duayen Gazeteci Özdemir’e Dernek Başkanı Alev Sevük ve yöneticiler tarafından plaket verildi.

Ramada Otel’de önceki gün saat 15.00’de gerçekleştirilen törene yöneticiler Gül Erkuş, Sevim Peray, Ferah Sağlamer, Emel İyisoy, Şule Okutan, Alev Sevük, Hayriye Beyhan, Günay Alay, Şule Okur ve Aliye Büyüknohutçu katıldı.

Dernek Başkanı Alev Sevük, yaptığı konuşmada; “Hilmi Bey, kuruluşumuzdan bu yana her zaman bizim yanımızda oldunuz ve destek verdiniz. Derneğimizin her etkinliğine katıldınız ve ismimizi, çalışmalarımızı kamuoyuna en iyi şekilde duyurdunuz. Bize verdiğiniz destekten dolayı yönetim kurulumuza size plaket vermeyi kararlaştırdık. Kabul buyurursanız, bizi mutlu edersiniz” dedi.

Duayen Gazeteci Hilmi Özdemir ise bir hayli duygulanırken , “Çalışmalarınızı takip etmek ve kamuoyuna yansıtmak benim görevim. Ama buna rağmen bu plaketi verip onurlandırdığınız sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Plaketi evimin en güzel yerinde saklayacağım” diye konuştu.

 

 

Bu haber 435 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...