‘Belediyede kentsel dönüşüm birimi kurulsun’

12 Ocak 2019 11:21

Ak Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen’in Anadolu Mahallesi buluşmasında kentsel dönüşüm talebi oldu. Mahalle Muhtarı Ömür Demirtaş, “Kentsel dönüşüm istiyoruz. Mahalle sakinlerimiz yaşlandı. Evlerde asansörümüz yok. Mevcut başkanımızdan talep ettik ama olmadı” dedi.

Orma Evleri Temsilcisi Adnan Demir de “30-40 yıllık evler. Artık ekonomik ömrünü tamamladı. Anadolu yenilenmeli” diye konuştu.

Eski Muhtar Adil Doğan ise Belediyede muhatap bulamamaktan yakındı. Doğan, “Belediyede kentsel dönüşüm birimi kurulsun. Oraya gidip danışalım yardım alalım. Bizi müteahhit ile baş başa bırakmayın” dedi.

Modernevler Mahallesi muhtarı,

sağlık ocağı ve Pazar yeri için söz aldı

Modernevler Mahallesi Muhtarı Şükriye Gülüm, mahallesinin günümüz modern koşullar hizmetlerinden mahrum kaldığını söyledi. Mahallesinde sağlık ocağı bulunmamasından yakınan Gülüm, AK Parti Adayı Başdeğirmen’den göreve geldiğince Belediye tarafından yer tahsisi yapılmasını istedi. Muhtar Gülüm, Pazar alanında da modern bir kapalı Pazar yeri yapılmasını istedi. AK Parti Adayı Başdeğirmen, hem sağlık ocağı hem Pazar yeri için söz verdi.

 

 

Bu haber 355 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...