13 paket kubar esrar ele geçirildi

28 Şubat 2013 19:15

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gönen İlçesi Gölbaşı köyünde yurtdışından getirildiği değerlendirilen Bonzai maddesi ve kubar esrar maddesi yakaladı.

Konu ile ilgili olarak yapılan duyuruda; “Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 27 Şubat 2013 günü sabah saatlerinde Gönen İlçesi Gölbaşı köyünde Uyuşturucu Madde araması yaparak yurtdışından getirildiği değerlendirilen Bonzai maddesi ve kubar esrar maddesi yakalamıştır.

Gölbaşı köyünde (2) şahsın evlerinde Uyuşturucu Madde bulundurduğu ve Uyuşturucu Maddeyi satmaya çalıştıkları bilgisi üzerine Jandarma ekipleri sabah gün ışırken köye girmiş ve M.D. (46) ile M.Ö. (38)’ nün evlerinde arama yapmıştır.

Aramalar esnasında yurtdışından getirildiği değerlendirilen orijinal paketinde Jamaika Bonzai maddesi ile paketlenerek piyasaya sürülmeye hazırlanmış (13) paket kubar esrar ve (1) paket kenevir tohumu ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen Uyuşturucu maddelere el konulmuş, yakalanan şüpheli şahıslar ise adli makamlara teslim edilmek üzere işlem başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. 

Bu haber 4386 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...