“Başarılı bir Belediye Başkanımız var”

17 Ocak 2019 16:46

Isparta Belediye Başkanı Günaydın ve beraberindeki heyet TBMM’de MHP Grup Toplantısına katıldı, Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından genel merkezde kabul edildi. MHP Lideri Bahçeli, “Isparta’da başarılı bir belediye başkanımız var, şehre her türlü hizmeti yapmıştır. Bir olacak Isparta’yı alacaksınız” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri ile parti yöneticileri Milliyetçi Hareket Partisinin salı günü düzenlenen gurup toplantısına katıldı. TBMM Gurup toplantısına katılan Başkan Günaydın ve beraberindekiler MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından genel merkezde kabul edildi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) düzenlenen MHP Gurup Toplantısına katıldı. Burada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri başta olmak üzere gündeme ilişkin yaptığı tarihi bir konuşmaya daha tanıklık etti.

** BİR OLACAK ISPARTA’YI ALACAKSINIZ

Başkan Günaydın ve beraberindeki heyet ardından MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından saat 14.00’da kabul edildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, heyete gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ve Cumhur İttifakı sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri Bahçeli, “Dün kazandığınız gibi tekrar Isparta’yı kazanacaksınız. Isparta’da başarılı bir belediye başkanımız var, şehre her türlü hizmeti yapmıştır. Bir olacak Isparta’yı alacaksınız” dedi.

Kabulün ardından hatıra fotoğrafı verilirken, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye özel tasarım bir yüzük takdiminde bulundu.

** CUMHUR İTTİFAKINA SAYGILIYIM

Gurup toplantısı ve genel merkez ziyaretlerinin ardından değerlendirmede bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Genel Başkanımızın gurup toplantısına katıldık. Genel başkanımız beka sorununu en iyi şekilde izah etti. Milli şuurumuzu en yüksek seviyede tarif etti, Türk Milletinin geleceğindeki büyük beklentilerini de ortaya çıkaran bir konuşma yaptı. Büyük bir duygu ve moral içerisinde genel başkanımızın konuşmasını dinledik. Genel başkanımızın konuşmalarına da canı gönülden katıldığımı ifade etmek istiyorum. Cumhur İttifakına saygılı olduğumu belirttim, bu arada da zorlanmaların olduğunu da konuşmalarım arasında dile getirdim. Seçim öncesinde güzel ve faydalı bir ziyaret gerçekleştirdim” dedi. 

Başkan Günaydın Ankara’da ayrıca MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Emin Haluk Ayhan’ı da makamında ziyaret etti. Başkan Günaydın beraberindeki heyetle birlikte Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanlığına atanan Sinan Ateş’e de ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

Bu haber 308 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...