Filede Gönen’in sultanları şampiyon

19 Ocak 2019 12:59

Geçen yıl voleybolda küçük kızlarda il birincisi olan kırmızı-beyazlılar,  bu yılda Voleybol yıldız kızlar müsabakalarında birinci olmayı başardı.

                Okullararası Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi. Gönen Süleyman Demirel Orta Okulu, finalde karşılaştığı  Şehit Burhan Açıkkol Orta Okulu’nu 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu. 6 Mart Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Serdal Kaya ve Utku Turan isimli hakemler yönetti.

Geçen yıl voleybol küçük kızlarda il birincisi olan Gönen Süleyman Demirel Ortaokulu bu yılda Voleybol yıldız kızlar müsabakalarında il birincisi oldu. Kırmızı-beyazlılar, gruplarda Isparta’yı temsil edecek.

BRAVO ÜMİT HOCA

İlk seti 21-25 kazanan ve 2. seti 25-18 kaybeden Gönen Süleyman Demirel Orta Okulu, 3. seti 25-15 ve 4. seti de 25-12 alarak mutlu sona ulaşmasını bildi. Büyük sevinç yaşayan kırmızı-beyazlılar, kendilerini desteklemeye gelen arkadaşlarıyla birlikte şampiyonluk şarkıları söylediler. Salon, “Gönen Gönen” tezahüratlarıyla adeta yıkılırken sultanlar,  Okul Müdürlerine, öğretmenlerine ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Kılınç’a koşarak sık sık fotoğraf çektirdiler ve anı ölümsüzleştirdiler.

İŞTE ALTIN KIZLAR:

Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Kılınç’ın çalıştırdığı Gönen Süleyman Demirel Orta Okulu’nu şampiyonluğa taşıyan kadroda: Eda Akyol, Yağmur Demir, Sudenaz Demirdal, Halime Tekinkaya, Y. Fatma Atay, Pelin Çağlayan, Hatice Konaç, Nurten Demir, Namenur Güçlü, Firdevs Kurutepe ve Asi Özdemir isimli sporcular yer aldı.

ODG Yapı’nın sponsor desteği verdiği Gönen Süleyman Demirel Orta Okulu, aynı başarıyı gruplarda da göstermek istiyor.

                Bu arada ikinci Şehit Burhan Açıkkol Orta Okulu olurken, IYAŞ Selçuklu Orta Okulu üçüncü ve Yakaören Orta Okulu dördüncü oldu. Düzenlenen törenle sporcular madalyalarını aldı.

               

Bu haber 573 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...