“Çocuklarımızın geleceği, istikbali parlak olsun”

19 Ocak 2019 13:10

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Selahattin Seçkin İlkokulundaki Karne Dağıtım Törenine katıldı. Başkan Günaydın, eğitime büyük önem verdiğini dile getirerek, “Başarının sırrı eğitimden geçiyor. Değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz çocuklarımızı yetiştirmek için çırpındığınızı biliyorum. Çocuklarımızın geleceği, istikbali parlak olsun, Türkiye Cumhuriyetimiz de ilelebet yaşasın temennisinde bulunuyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, okulların yarıyıl tatiline girmesi dolayısıyla Selahattin Seçkin İlkokulunda düzenlenen Karne Dağıtım Törenine katıldı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ayrıca yine il protokolü tarafından Şehit Adem Köse (Halıkent) İlkokulu ile ortaokul bölümünde düzenlenen programlara katıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ilk olarak Zafer Mahallesinde bulunan Selahattin Seçkin İlkokulunda düzenlenen Karne Dağıtım Törenine katıldı. Başkan Günaydın okula gelişinde öğrenciler ve velilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Selahattin Seçkin İlkokulunda velilere ve öğrencilere seslenen Başkan Günaydın, eğitimin ilk önce ailede başladığını ve okulda devam ettiğini kaydetti. Günaydın, “Çocuklarımızın kişilik, kimlik ve vizyon gelişimi okulda başlar. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Eğitime şahsen çok önem veriyorum. Köyde doğdum, şehre geldim, tahsillerimi tamamladım ve kendimi yetiştirmeye çalıştım, Isparta’ma, ülkeme faydalı olmak istedim. Başarı ve başarısızlığın sırrı eğitimden geçiyor. Türkiye Cumhuriyetinin en önemli unsuru nedir derseniz, her şeyden önce eğitim derim. Eğitimi de bu güzel okullarımızda sağlamaya çalışıyoruz. Bu çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum, vefakarca çalıştıklarını biliyorum. Değerli veliler sizlerde bugün çocuklarınızın karne törenine iştirak ettiniz, öğrenimin değerini sizlerde en iyi şekilde biliyorsunuz. Sizlerin de çocuklarımızı yetiştirmek için çırpındığınızı biliyorum. Sizleri de tebrik ediyorum. İnşallah çocuklarımızın geleceği istikbali parlak olsun, Türkiye Cumhuriyetimiz de ilelebet yaşasın temennisinde bulunuyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Selahattin Seçkin İlkokulundaki programın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Şehit Adem Köse (Halıkent) İlkokulunda düzenlenen Karne Dağıtım Törenine katıldı. Başkan Günaydın burada Şehit Kara Pilot Teğmen Adem Köse Köşesinin açılışına katıldı ve protokol ile birlikte öğrencilere karne dağıttı. Başkan Günaydın ardından Halıkent Ortaokuluna da geçerek buradaki öğrencilere de karnelerini takdim etti.

 

Bu haber 450 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...