ULBORLU BELEDİYE BAŞKANI 4. DÖNEMDE

22 Ocak 2019 15:57

AK Parti, Uluborlu’da 3. Dönem istisnası uyguladı. 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, 31 Mart için de aday gösterildi.

Ünverdi’nin açıklamaları:         

“İl başkanımız adaylığımız hususunda gerekli tebliği yaptılar. Uluborlu’ya hayırlı ve uğurlu olsun. AK Partimizin tüzüğü gereği 3 dönem kuralımız vardı. Merkez Karar ve Yürütme Kurulu kararıyla partimiz bizi yeniden aday gösterdi. 3 dönem belediye başkanlığı yaptım. Bu dönemde hep birlikte başardık. Sizlerden destekten aldığı güç ve destekle çok güzel işler yaptık. Güzel projelere ve işlere imza attık. İnşallah güzel işlere imza atmaya da devam edeceğiz. Taşları yine yerine koymaya devam edeceğiz. Bu seçimin ana sloganlarından birisi ‘hep birlikte yeni hedeflere’ olacak. Daha farklı Uluborlu için kendimize hedefler koyacağız. Bu hedefleri başarmak için çalışacağız.

Birlikte başardık demiştik. Dinamik bir teşkilat yapımızla birlikte güzel şeyler başardık. Bundan sonra da birlikte başarmaya devam edeceğiz. Yeni dönem projelerimizi yakında açıklayacağız. Vatandaşımızın karşısına geçeceği yeni dönemin hedeflerini açıklayacağız. Yeni dönemde daha güçlü ekonomi, daha güçlü istihdam için çalışacağız. Bacasız fabrikalarımızı inşa edeceğiz. Önümüzdeki dönemin ana başlıklarından birisi de kültür ve turizm olacak. Ama bunların hepsini ilçede güzel bir programla açıklayacağız. Yeni hedeflerimizi, yeni projeleri, Uluborlu vizyonunu hep birlikte tartışacağız.”

 

Bu haber 287 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...