“Eğitime verdiğiniz desteği biliyoruz”

22 Ocak 2019 16:03

Erenler Kişisel Eğitim Kursu ortakları Ferhat Çetin Akkaya ve Ayşegül Bilici ile kurs öğrencileri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Günaydın, “Ülkemizin varlığı, Isparta’mızın geleceği için çalışıyoruz. Geleceği parlak, vizyonu yüksek, bayrak ve ülke sevdalısı çocuklarımıza hizmet veriyoruz” dedi.

**Mutluyuz başkanımızı seviyoruz

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Erenler Kişisel Eğitim Kursu öğrencilerini makamında kabul etti. Çocuklar Günaydın ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Ziyarette konuşan Erenler Kişisel Eğitim Kursu ortaklarından Ferhat Çetin Akkaya, “Başkanımızın eğitime verdiği desteği yakinen biliyoruz. Başkanımızın yoğun işleri arasında bizleri kabul etmesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mutluyuz, başkanımızı seviyoruz, çocuklarımız başkanımızı çok merak ediyor ve tanışmak istiyordu” dedi.

**Döneminizde yaptıklarınızı görebiliyoruz

Başkan Günaydın’ın eğitime verdiği önemden dolayı kendisini ziyaret etmek istediklerini belirten Erenler Kişisel Eğitim Kursu ortaklarından Ayşegül Bilici de, “Desteklerinizi yakinen biliyoruz. Biz yanınızdayız. Çocuklarımıza, eğitime verdiğiniz önemi görebiliyoruz. Döneminizde yaptıklarınızı da görebiliyoruz. Eğitim ile ilgili yatırımlarınızın da devam edeceğini görüyoruz, projelerinizin çok iyi olduğunu da biliyoruz. İnşallah yeni dönemde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

** Yarınlarımızı bu çocuklarımıza teslim edeceğiz

Erenler Kişisel Gelişimin örnek olduğunu, çok güzel başarılara imza attıklarını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Burada bulunan çocuklarımıza baktığımız zaman bunu da hissediyoruz. Çocuklarımızın belli bir seviyeye ulaştığını görüyoruz, bunu da Erenler Kişisel Gelişim Kursunun farkı olarak görüyorum. Yarınlarımızı bu çocuklarımıza teslim edeceğiz. Biz her yaptığımız tesisi, çalışmayı seçim yatırımı olarak değil, bu çocuklarımıza intikal edeceğini düşünerek yapıyoruz. Çocuklarımıza, torunlarımıza hizmet ediyoruz. Bu çocuklarımızın sosyal seviyesini yükselten, geliştiren aynı zamanda kültürel varlıklarını da geliştiren, üstelik zihinsel ve vizyon faaliyetlerinde düşünce üreten parklar yapacağız. Yeni şehirler kuracağız ve burada yine ön planda çocuklarımız var. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin varlığı, Isparta’mızın geleceği için çalışıyoruz. Siz de bunu fark edenlerdensiniz. Çocuklarımızın geleceği parlak, vizyonu yüksek, bayrak, ülke sevdalı çocuklarımız olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 358 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...