Başkan Günaydın ziyaretlerini sürdürüyor

23 Ocak 2019 15:20

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kamu kurumları ile özel sektör temsilcilerine ziyaretlerini sürdürüyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Karsoy İnşaat Sahibi Kadir Karabulut ve firma çalışanları, Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, PTT Başmüdür Vekili Baki Yılmaz, Gülkent PTT Merkez Müdürü Nazmiye Zeynel, Türk Telekom İl Müdürü Hasan Sancar ve kurum çalışanlarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Karsoy İnşaat firmasını ziyaretinde, şehirdeki inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Belediye meclisi üyeleriyle birlikte Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman ve müdürlük çalışanlarını ziyaret eden Başkan Günaydın, burada Isparta’ya ilişkin yapılan ağaçlandırma çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler ayrıca PTT Başmüdür Vekili Baki Yılmaz, Gülkent PTT Merkez Müdürü Nazmiye Zeynel, Türk Telekom İl Müdürü Hasan Sancar ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Günaydın, şehrin gelişimi noktasında yapılan her türlü çalışmayı desteklediklerini ve bu desteklerinin bundan sonra da -devam edeceğini aktardı.

*****

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ziraat Odası ile Tarım Kredi Kooperatiflerini ziyaret etti. Günaydın, üreticileri her ortamda desteklediklerini ve istihdam oluşturulmasını teşvik ettiklerini söyledi.

**Kapınız bizlere her zaman açık oldu

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarını ziyarete ve karşılıklı görüş alış verişine devam ediyor. Başkan Günaydın, bu kapsamda Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Selçuk, “Siz bizim büyüğümüzsünüz, kapımız her zaman açık. Görev süreniz içerisinde sizin kapınızda bizlere açık oldu. Zaman zaman isteklerimizi, taleplerimizi, çiftçilerimizin sorunlarını sizlerle paylaştık. İnşallah yine ileriki dönemde beraber çalışırız, ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

**Ziraat sevdiğim bir konu

Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk’un duyarlı bir kişi olduğundan bahseden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Çalışmalarından dolayı Sayın Selçuk’u tebrik ediyorum. Ziraat üzerinde çalışmalar yapan bir belediyeyiz. Ağacı, yeşili, parkı sevdiğimiz gibi ziraat da benim sevdiğim bir konudur. İnşallah bu ziyaretlerimizin karşılıklı olarak bizlere hayır, uğur, bereket getirmesi temennisinde bulunuyorum” dedi.

**İnşallah Isparta’ya verdiği hizmetler devam eder

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Ziraat Odasını ziyaretinin ardından Tarım Kredi Kooperatifine geçerek burada Kooperatif Müdürü Ali Kartal ve çalışanlar ile bir araya geldi. Kartal, “Sayın Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum, inşallah Isparta’ya verdiği hizmetler devam eder”

**Birbirimizi desteklememiz gerekiyor

Tarım Kredi Kooperatifinin gerek Isparta’ya gerekse ülkeye ciddi hizmetler verdiğini aktaran Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Kooperatifimiz ürünü direkt alıp, direkt halka toptancı fiyatına satan bir kurumumuz. Bu kurumumuzu önemli buluyorum. Önemli olmasının nedenlerinden birisi de kaliteli olması. Hangi gıdayı alırsan al, şüphen olmuyor, kalite ve dürüstlük var. Gıda Bankamızın çok ihtiyacını buradan alıyor ve halkımıza veriyoruz. Bunun nedeni de kalite ve güvendir. Kurumumuzun ilelebet kalmasını istiyoruz, buna benzer kurumların artmasının, üretime ve çiftçiye de faydası var. Halkımız hiç şüphesiz buradan malı alabiliyor. Böyle kurumları tanımamız, tanıtmamız, görmemiz, bilmemiz lazım. Belediye olarak bunu iyi biliyoruz. Gıda Bankın tüm mallarını buradan alıyoruz. Bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Dolayısıyla zincirleme birbirimizi desteklememiz gerekiyor. Bu kurumlarımızın ilelebet kalıcı olması ve ilerlemesi lazım. Böyle kurumların ülkemize hayırlı uğurlu ve faydalı olması dileğinde bulunuyorum” görüşlerinde bulundu. 

 

Bu haber 465 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...