Başkan Günaydın’ın ziyaret turları

25 Ocak 2019 15:19

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bir yandan belediye yatırımları ile ilgili olarak çalışmaları yakından takip ederken, vakit buldukça da esnaf ve kurum ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Esnafla bir araya gelen sorunlarını dinleyen, istek ve taleplerini alan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’nın yatırımcılara ve işadamlarına ihtiyacı olduğunu belirtti. Her gittiği yerde sevgi ile karşılanan Başkan Günaydın’ın yaptığı çalışmalara vatandaşlar tam destek veriyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehirdeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerini makamında ziyaret ediyor, personel ile bir araya geliyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yoğun iş temposu arasında DSİ 18.Bölge Müdürü Mahmut Berber, Tapu Müdürü Adnan Acar, Kadastro Müdürü Erhan Uçakcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaretlerin ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kurum çalışanları ile bir araya geldi.

Başkan Günaydın, kurum ziyaretlerinin yanı sıra Gül Küçük Sanayi Sitesinde bir süre önce işletmesinde yangın çıkan Nazmi Gülal ve Mustafa Gülal’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve üzüntülerini dile getirdi.

**Başkanımızın her zaman destekçisiyiz

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ayrıca AKS Güven Yapı Denetim Firması Şirket Müdürleri Osman Suat Akdağ ve Kemal Charyyev’i de ziyaret etti. Burada şehrin inşaat alanındaki çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, AKS Güven Yapı Denetim Şirket Müdürü Kemal Charyyev, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi, teşekkürlerini iletti. Charyyev, “Her zaman başkanımızın destekçisiyiz, yaptığı işleri beğeniyoruz. İnşallah kazanır” dedi.

**Şehrimizin yatırımcılara, işadamlarına ihtiyacı var

Şehre güzel bir işletme daha kazandırıldığını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Isparta’mızın yatırımcılara, işadamlarına ihtiyacı var. Bu arkadaşlarımız da güzel bir işletme açmışlar, şehrimizde inşaat ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Burada firma temsilcilerimiz ve komşularıyla, inşaatçılarımızla bir araya geldik. Ülkemizin, memleketimizin geleceği ve şehrimize yapabileceğimiz çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Türkiye’de bazı zorlanmalar var, buna karşın Isparta Belediyemizin müstecirlerine, esnafımıza ve Kafeler Caddesindeki işletmecilerimize moral olması amacıyla yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Güzellikler, başarılar onların olsun” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 579 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...