“İnsanımızın nerede hizmete ihtiyacı varsa Belediye imkanlarını oraya seferber etmeye çalışacağız”

26 Ocak 2019 13:21

Ak Parti Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen, Bağıllı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği kahvaltı programına katıldı. Başdeğirmen, Isparta Belediye başkan adaylarıyla dernek yöneticileri ve üye temsilcilerini bir araya getirmeyi hedefleyen organizasyonların ilkine katıldı.

Dernek Başkanı Mehmet Erdoğan katılımlarından dolayı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Isparta’da yaşayan 800 Bağıllı’lı aile olduğunu, bunun da 4000 kişilik bir nüfusa karşılık geldiğini söyleyen Mehmet Erdoğan; Bağıllı SYDD çatısı altında bir araya gelen bu insanların şehrimiz ve insanımız için en doğru kararı vermek adına yerel siyasi gündemi yakından takip ettiğini, bu çerçevede Belediye Başkan adaylarımızın şehrimizle ilgili projelerini birinci ağızdan dernek üyelerine aktarmak için bu organizasyonları tertiplediklerini ifade etti.

Bağıllı Köyü’nün öteden beri siyasi gündemin içinde olduğunu ve Sayın Başkanı o zamanlardan beri takdirle takip ettiklerini belirtti.

Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen de rahmetli muhtarımızı hayırla yad ederek, birlikte güzel hatıraları olduğunu, Isparta’mızın Kerim Ağa gibi memleketi için yürekten hizmet aşkıyla yanan kişilere her zaman ihtiyacı olacağını, kendilerinin de bu amaçla yola çıktıklarını söyledi.

Şükrü Başdeğirmen Isparta’yla ilgili projelerinden bahsederken Belediye olarak sorumluluk alanlarıyla sınırlı kalmadan insanımızın nerede hizmete ihtiyacı varsa Belediye imkanlarını oraya  seferber etmeye çalışacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı seçilmesi durumunda gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri anlatan Başdeğirmen, Derneğimizin geleneksel yağlı güreş festivali ile ilgili de bilgi aldı. Başdeğirmen; bu tür organizasyonları şehrin merkezine taşımak yerine ait olduğu kültürel ve sosyal çevre içinde yaşatmanın doğru olacağını,  belediyenin bu sosyal dokuların ait olduğu yerde korunmasına katkı sunması gerektiğini söyledi. Başdeğirmen ayrıca kendisinin yaptığı Belediye küçük esnafa rakip olmamalıdır açıklamasına “Başdeğirmen Cumhurbaşkanı’nı örnek almıyor, onun İstanbul’da yaptığını biz Isparta’da yaptık” şeklinde cevap veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın konuyu çarpıttığını, 1994 yılında 12 milyon nüfusu olan metropol İstanbul’la, 250 milyon nüfusu olan Isparta’nın bir tutulamayacağını, esnafın korunması gerektiğini söyledi.

Bu haber 352 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...