32 Gençlik’ten Başkan Günaydın’a ziyaret

29 Ocak 2019 15:42

32 Gençlik Taraftar Grubu.  Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

32 Gençlik Lideri  Uğur Tarakçı ve 30 kişilik taraftar gurubu, Başkan Günaydın’a bugüne kadar Isparta Davrazspor’a ve taraftar gurubuna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Tarakçı, “Davrazspor’a üç yıldır verdiğiniz destek ortadadır. Kimileri ‘para vermedi, destek vermedi’ diyor. Biz işin içinde olduğumuz için bunun böyle olmadığını biliyoruz. İki yılda yaklaşık bir milyon liranın üzerinde para verdiniz. Bu yılda yine 100 bin lira verdiniz. Yine yardım sözü verdiniz” dedi.

 Isparta Davrazspor’un vazgeçilmez taraftar grubu 32 Gençlik, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. 32 Gençlik Taraftar Grubu Sorumlusu Uğur Tarakçı, “Başkanım bugüne kadar bizlere verdiğiniz destekten dolayı sizlere ve ekibinize çok teşekkür ederiz. Yeni dönemde de sizleri başımızda görmekten gurur duyacağız. Sizleri yeniden başımızda görmeyi yürekten, gönülden istiyoruz. Davrazspor’a üç yıldır verdiğiniz destek ortadadır. Kimileri ‘para vermedi, destek vermedi’ diyor. Biz işin içinde olduğumuz için bunun böyle olmadığını biliyoruz. İki yılda yaklaşık bir milyon liranın üzerinde para verdiniz, bunu hepimiz biliyoruz. Bu yılda yine yardımda bulundunuz, 100 bin lira verdiniz. Yine yardım sözü verdiniz” dedi.

Isparta Davrazspor’un kentin takımı olduğunu ve her zaman sporun yanında olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “32 Gençlik, heyecanlı, güzel, enerjik bir taraftar gurubumuz. Böyle bir gurubun olması, birlik içerisinde Davrazsporumuzu desteklerinden dolayı teşekkür ve tebrik ediyoruz. Bu sezon hiçbir sözümüz yoktu, son zamanda sorunlar oldu. Sözümüz olmadığı halde son zamanlarda bir miktar tabiri caizse ilaç olmaya çalışıyoruz. Yine ilaç olacağız, ilaç olacağımız rakamı da arkadaşlarımız biliyor” dedi.

 

 

Bu haber 263 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...